Mersin, 14 Şubat için sevgiyle renklendirildi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, kenti 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sevgi temalı figürlerle süsledi. Park ve Bahçeler Dairesi’nin marangozhanesinde tamamı ahşaptan üretilen figürler sevgi ve iyileşme yılında Kültür Park başta olmak üzere kentin çeşitli yerlerine yerleştirildi. Ekipler, aynı çalışmayı Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda da gerçekleştiriyor.

 

Tarih : 10 Şubat 2021 Çarşamba 11:41

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sevgi ve iyileşme dileklerinin tutulduğu 2021 yılında kenti 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sevgi temalı figürlerle süsledi. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın marangozhanesinde tamamı ahşaptan üretilen figürler, Adnan Menderes sahili boyunca Kültür Park başta olmak üzere kentin çeşitli yerlerine yerleştirildi. Işıl ışıl parlayan ışıklı sevgi yolu ve hatıra panoları ise en beğenilen köşelerden oldu.

SANAT EKİBİ ÇİZDİ, USTALAR ÜRETTİ

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın marangozhanesinde 14 Şubat’a özel olarak hazırlanan figürler sanat ekibi tarafından çizildi. Ustalar ise 1 hafta süren çalışmayla ahşap malzemelerden kalp figürleri, Türkçe ve İngilizce ‘Aşk’ yazısı ve yazılı hatıra panoları olmak üzere 200 adedi aşkın figür üretti. Led ışıklarla bezenen ve Kültür Park’a yerleştirilen sevgi yolu ise geceyi aydınlatarak Mersinliler’e görsel şölen sunuyor. Ekipler, 14 Şubat’a özel figürleri ve süslemeleri kadın üretici stantlarının kurulacağı Özgecan Aslan Barış Meydanı’na da yerleştiriyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde kadın üreticiler için Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda stant açılacak. Kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini 11-12 Şubat’ta sergileme imkânı bulacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA