Akdeniz Belediyesi’nden öğrencilere eğitim hizmeti


Akdeniz Belediyesi; öğrencilerin girecekleri sınavlara daha iyi hazırlanabilmelerine destek vermek, kendilerini daha iyi geliştirmelerini ve başarılarını arttırmak amacıyla Mersin’de bir ilke daha imza atıyor.

 

Tarih : 5 Şubat 2021 Cuma 13:18

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’NA (YKS) hazırlanan Akdenizli öğrenciler için ücretsiz eğitim hizmeti sunulacak. Eğitimden; lise mezunu ile lise son sınıf öğrencileri faydalanabilecek. Mezun öğrencilerin, kimlik, ikametgâh ve mezuniyet belgeleri ile birlikte, (0324-3366583) numaralı çağrı merkezine başvuru yapmaları gerekiyor. Akdeniz Belediyesi Eğitim Akademisi’nin çevrimiçi eğitim imkânından faydalanmak isteyen lise son sınıf öğrencileri ise, öğrenim gördükleri okul müdürlükleri üzerinden başvuru yapabilecek.  YKS’ye hazırlanan öğrenciler yararına, Akdeniz Belediyesi Eğitim Akademisi’nin sunduğu eğitim fırsatından faydalanmak isteyen öğrenciler için son başvuru tarihi, 10 Şubat 2021 Çarşamba günü sona eriyor. Eğitim kurslarını almak veya konu hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyen öğrenciler, Akdeniz Belediyesi’nin (0324-336 6583) numarası üzerinden çağrı merkezini arayabilir.

BAŞKAN GÜLTAK’TAN ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI: BU FIRSATI KESİNLİKLE KAÇIRMAYIN!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; YKS’ye hazırlanan öğrenciler ve ailelerine yaptığı çağrıda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sağlanan fırsattan faydalanmaları tavsiyesinde bulundu. “Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle ülke olarak bizler de zor günler yaşıyoruz. Tabi Pandemi ile mücadele sürecinden hemen herkes gibi eğitimcilerimiz ve öğrencilerimiz de olumsuz etkilendi” diyen Başkan Gültak, açıklamasını şöyle sürdürdü; Bizler de gençlerimizin eğitimi ve sınavlara hazırlıklarında onlara destek olmak ve başarılarını arttırmak amacıyla, Akdeniz Belediyesi Eğitim Akademimiz tarafından, ücretsiz YKS’ye hazırlık imkânı sunacağız. Sınavlara hazırlanan Akdenizli gençlerimize sağladığımız bu eğitim sayesinde, derslerini kolaylıkla takip edebilecek, deneme sınavlarına da katılabilecekler. Bu sayede bir yandan kendilerini geliştirirken, girecekleri sınavlara da çok daha iyi hazırlanmış olacaklar” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA