Büyükşehir’den Gülay teyzeye yardım eli


Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi bir vatandaşa daha yardım eli uzattı. Merkez Akdeniz ilçesinde iki engelli oğluyla yaşayan Gülay Canatar’ın evine ulaşan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, getirdikleri sobayı kurdu ve gıda yardımında bulundu. Aileye Halk Kart bağlanacak ve kıyafet yardımı da yapılacak.

 

Tarih : 16 Ocak 2021 Cumartesi 18:25

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, duyarlı bir vatandaş, sokakta zor durumda olduğunu fark ettiği Gülay Canatar için Büyükşehir Belediyesine başvuruda bulundu. Ekipler kısa sürede bildirilen adrese ulaştı. Isıtıcı olmayan evinde iki engelli oğluyla yaşayan ve kendisinin de ortopedik sorunları olan Gülay teyzenin başta soba isteğini yerine getiren ekipler, gıda ihtiyacını da karşıladı. Ekipler, Canatar ailesine Halk Kart da bağlayacak ve Büyükşehir’in Kıyafet Evinden giysi yardımında bulunulacak.

VATANDAŞ TALEP EDİYOR, BÜYÜKŞEHİR YERİNE GETİRİYOR

Maddi olarak zor durumda olduğunu ifade eden Gülay Canatar, “Yoldan geçen bir bayan beni görmüş. Büyükşehir Belediyesine, Vahap beye bildirmiş. Allah razı olsun. Ben de ihtiyaçlarımızı saydım, söyledim. Onlar getirildi, sobam, kuru gıdam getirildi. Halk Kart verilecek, kıyafet getirilecek. Vahap beye çok teşekkür ediyorum. İşlerinizde başarılar, güç, sıhhat diliyorum. Bu pandemiden bir an evvel çıkalım. Allah sıhhat, şifa versin cümle halkımıza istiyorum” dedi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, talep üzerine vatandaşların evlerine ulaşarak durum tespiti yapıyor. Sosyal hizmet uzmanları eşliğinde yapılan ziyaretler sonucunda ihtiyaç listesi oluşturuluyor ve vatandaşların ihtiyaçları tamamlanıyor. Büyükşehir Belediyesi, ev tadilatından eşya yardımına, kıyafet yardımından gıda kolisine, Halk Kart’tan aşhane hizmetine kadar pek çok alanda sağladığı destekle vatandaşların yanında oluyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA