Babaoğlan, yeniden Başkanlık Kurulu’nda


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) 21 kişilik Genel Merkez Başkanlık Kurulu üyeleri belirlendi. Daha önce DEVA Partisi Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mersinli Ali Rıza Babaoğlan da 21 kişilik Başkanlık Kurulu’na yer aldı.

 

Tarih : 11 Ocak 2021 Pazartesi 12:24

Olağan Büyük Kongre’nin ardından Genel Başkan Ali Babacan başkanlığında toplanan DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu, partinin 21 kişilik Genel Merkez Başkanlık Kurulu üyelerini belirledi. Parti ayrıca, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu üyelerini belirlerken, 5 isim de Babacan tarafından başdanışman olarak görevlendirildi. Genel Merkez Başkanlık Kurulu görev alacak isimler şu şekilde: Abdurrahman Bilgiç, Ali Rıza Babaoğlan, Aysun Hatipoğlu, Birol Aydemir, Burak Dalgın, Canberk Demirci, Doğa Şanlıoğlu, Elif Esen, İbrahim Halil Çanakcı, İdris Şahin, Medeni Yılmaz, Mehmet Emin Ekmen, Mustafa Ergen, Mustafa Uçak, Mustafa Yeneroğlu, Münevver Helün Fırat, Nazlı Seda Vural, Sadullah Ergin, Sanem Oktar, Selma Aliye Kavaf, Yasemin Bilgel. "Uyuşmazlık Çözüm Kurulu"nda ise, Metin Kaşıkoğlu, Abdurrahman Müfit Yetkin, Ahmet Edip Uğur, Cennet Uslu, Kerem Altun. Kadriye Esra Aygün, Kemal Can Gür ve Furkan Arık görev alacak. Ramiz Ongun, Hasan Karal, Kerem Altun, Ali İhsan Merdanoğlu ve Cem Avşar ise başdamışman olarak görevlendirildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA