Bozdoğan: “Tarsus halkı için çalışıyorsunuz, benim için değil”


Mersin’in Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, belediyenin stratejik birimlerinde görev yapan teknik personel, saha çalışanları ve birim müdürleriyle yaptığı toplantıda, “Burada yaptığınız her çalışma Tarsus için, Tarsus halkı için yapılan çalışmadır, Haluk Bozdoğan için yaptığınız çalışma değildir” dedi.

 

Tarih : 11 Ocak 2021 Pazartesi 11:23

Haber Merkezi

Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, İmar Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi. İşlerin ve projelerin hızlandırılması, aksayan yanların belirlenmesi ve sorunların giderilmesi amacıyla yapılan toplantıda Başkan Bozdoğan, her birim hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

“HERKES İÇİN OLANAKLI KILMAK ZORUNDAYIZ”

Bozdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, “2021 yılında kentin yorgunluğunu ortadan kaldıracak bir çalışma ortaya çıkarmamız gerekir. Tek bir hedefim var; verdiğim sözleri yerine getirmek ve Tarsus’u ekonomik ve sosyokültürel anlamda ayağa kaldırmak. Bunu ekip çalışması ile yapacağız. İş disiplinini ve meslek ahlakını çok önemserim. Gündemimiz işimiz, projelerimiz olmalı. Bir belediyede siyasal ve duygusal kutuplaşma önce o belediyeye zarar verir. Öyle bir kutuplaşmada biz zararlı çıkarız. Daha da kötüsü halk zararlı çıkar. Tarsus halkına böyle bir kötülük yapamayız. Elimizden gelen en iyi çalışmayı ortaya koymak zorundayız. Bunun siyaseti yok. Tarsus için çalışıyoruz. Burada yaptığınız her çalışma Tarsus için, Tarsus halkı için yapılan çalışmadır, Haluk Bozdoğan için yaptığınız çalışma değildir. Bütün belediye çalışanlarımızın en başta da amirlerin bu bilinç ve sorumlulukla çalışmasını istiyorum. Burada biri için olanaklı olanı herkes için olanaklı kılmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA