Babaoğlan, Mersin DEVA ekibiyle buluştu


Ankara’da gerçekleştirilen büyük kurultay sonrası çalışmaları hızlandıran DEVA Partisi Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, bir dizi inceleme ve istişare amacıyla Mersin’e geldi.

 

Tarih : 10 Ocak 2021 Pazar 13:08

Haber Merkezi

Babaoğlan; Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu’nun yanı sıra İl Sekreteri Fesih Yıldırım, Teşkilat İşlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner,  Mali İşlerden Sorumlu İl  Başkan Yardımcısı Mihrimah Coşan Arıkan, Gençlik Çalışmalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erkin Kara, Yenişehir İlçe Başkanı Hediye Koçoğlu Dalğıç, Mezitli İlçe Başkanı Mehmet Önder Usta, Tarsus İlçe Başkanı Ferhat Gündeş ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı katıldığı ziyaretler kapsamında Genç DEVA ekibi, parti gönüllüleri, Silifke ve Erdemli İlçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.

“MERSİN’İN BU GÜZEL ENERJİSİ HEPİMİZE GÜÇ VE MORAL VERDİ”            

Çalışmaları kapsamında ilk olarak hazırlıkları devam eden Mersin İl Başkanlığı binasını gezerek bilgiler alan Babaoğlan; Mersin’e yakışan ve içerisinde farklı bölümlerin yer alacağı büyük bir il binasıyla karşılaşmaktan mutlu olduğunu belirtti. Daha sonra partili gençler ve DEVA gönlüleri ile buluşarak istişare toplantısı yapan Ali Rıza Babaoğlan, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Ardından Silifke’de İlçe Başkanı Metin Yılmaz, Erdemli’de İlçe Başkanı Fatih Dere ve partilileri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Babaoğlan, yaptığı değerlendirmede, Mersin’de gördüğü coşku ve ilginin kendisini son derece mutlu ettiğini söyledi. İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu ve ekibinin sinerjisi ile Mersin’de DEVA Partisi olarak kısa sürede büyük mesafe kaydedildiğine vurgu yapan Babaoğlan, “Mersin merkezinde ve ilçelerde partililerimizin heyecanı ve azmi çok önemli. Türkiye’nin DEVA’sı için çıktığımız yolda Mersin’in bu güzel enerjisi hepimize güç ve moral verdi” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA