Başkan Yılmaz’ın 10 Ocak Mesajı


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Doğru ve tarafsız bilgiye kısa sürede ulaşmamızı sağlayan gazetecilik mesleğinin, bu anlamda sorumluluğunun da büyük olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Basın, milletimizin müşterek sesi, gözü, kulağıdır” dedi.

 

Tarih : 10 Ocak 2021 Pazar 12:57

Haber Merkezi

Başkan Yılmaz; “Gazetecilik; fedakârlık, sorumluluk isteyen ve zor şartlar altında yapılan önemli bir meslektir. Meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire şayandır. Toroslarımızın, kentimizin gelişmesinde, hemşehrilerimizin doğru habere ulaşmasında katkılar sunan değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 10 Ocak 1961'de 212 sayılı kanun ile yürürlüğü girerek kutlanmaya başlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, tüm basın camiasının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA