Aranan sapık yakalandı


Mersin’de yaşayan Fatoş Barutçu’nun kızı B.S.’ye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 24 yıl hapis cezası alan ve tutuklama emri bulunan Süleyman S., Polis ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. Yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlatan Fatoş Barutçu, “Yakalanma haberini alınca sevinç çığlıkları attım. Çok mutluyum bir yandan da korkuyorum. Oğlu sapkın. Bize zarar verecek diye korkularımız bitti değil. Hem korkuyorum hem de çok mutluyum. Yüzüne tükürmek istiyorum” dedi.

 

Tarih : 8 Ocak 2021 Cuma 12:41

Hüseyin KIRKGÖZ

Mersin’de 2017 yılında 12 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan ve kızın annesini de şikayetçi olmaması için sürekli tehdit eden Süleyman S. saklandığı evde yakalandı. 12 yaşındaki kızın annesi Fatoş Barut (38), hakkında cinsel istismardan kesinleşmiş 16 yıl, başka bir suçtan ise 8 yıl olmak üzere toplam 24 yıl hapis kararı bulunan Süleyman S’nin bir an evvel yakalanarak cezaevine gönderilmesi için bir çok televizyon kanalında gözyaşı döküp, “Ölmek istemiyorum” demişti. Barut, kendisinin ve kızının hayatının tehlikede olduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığı Süleyman S’nin firari olduğu dönemlerde evinin kapısına kadar gelip telefonla kendisini tehdit ettiğini ve hakaretler yağdırdığını belirterek, “Bu adam hayatımızı kararttı. Kadın cinayetleri bu şekilde oluyor, benim sesime kulak verin. Ben ölmek istemiyorum, çocuklarım ölsün istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

KAHVALTIYA GÖTÜRME BAHANESİYLE İSTİSMAR ETMİŞ

Acı ve tehdit dolu günlerin 2017 yılında o zaman 12 yaşında olan kızına yapılan cinsel istismarla başladığını anlatan Fatoş Barutçu, “Süleyman S. aile dostumuzdu. O yüzden evimize rahatlıkla girip çıkabiliyordu. Eşi, kendisi hepsi bizim ailenin içerisine giren çıkan kişilerdi. Eşi çok samimi olduğum bir kız arkadaşımdı. Çocuğu ‘Kahvaltıya götürüyorum’ deyip otele götürüp istismar etmiştir. Bu kişi meğerse sapıklık peşindeymiş ancak o zamanlar hiç şüphelenmedik. Kızım da çok küçük olduğundan dolayı yaptığı çirkin hareketleri benden saklamış. Bilişim suçları zaten telefon sinyallerinden olayı çözdü. Kızımın sağlık raporunu aldık. İfadesi pedagog eşliğinde alındı. Olay ortaya çıkınca çok üzüntülü günler geçirdik. Bu şahıs 16 yıl ceza aldı” dedi.

“YÜZÜNE TÜKÜRMEK İSTİYORUM”

Kızına cinsel istismarda bulunan Süleyman S’nin aylarca elini kolunu sallayarak gezdiğini, kendisini sürekli rahatsız ettiğini, kızına cep telefonundan hala mesaj atarak rahatsız ettiğini dile getiren Barut gözyaşları içinde, “Bu şahısın oğlu evimin önündeki aracımın yakıt deposuna akşam saat 19.30’da şeker döküyor, aynaları parçalıyordu. Görüntüler elimde mevcut. Evimin önünde aracıma bu şekilde zarar verenler bana da zarar verebilirdi. Daha da acısı Süleyman S. evimin yakınlarında dolanıp bana tehdit ve küfür içerikli mesajlar atıyor olmasıydı. Hepsiyle ilgili şikayetim ve uzaklaştırma kararlarım var. Bu şahsın oğlu, benim oğlumun işyerine giderek tehdit ediyor. Babası kızıma mesaj atıyor. Arabama zarar verildiği gün polisleri çağırmıştım. Süleyman S. bana mesaj atarak ‘Sen polis mi çağırdın’ diyerek yine mesaj attı. Baba oğul resmen kabusumuz olmuştu. Yakalanma haberini alınca sevinç çığlıkları attım. Çok mutluyum bir yandan da korkuyorum. Oğlu sapkın. Bize zarar verecek diye korkularımız bitti değil. Hem korkuyorum hem de çok mutluyum. Yüzüne tükürmek istiyorum” dedi.

Emlakçılık yapan Süleyman S. ise kiralık yakalandıktan sonra getirildiği Mersin Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü önünde gazetecilerin sorularına, “İftira” diye yanıt verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA