Çaldığı telefonu başka bir hırsıza çaldırdı


Mersin’de bir kadının yolda yürüdüğü esnada ona çarpmak suretiyle cebinden telefonunu alan bir şüpheli bir süre sonra çaldığı telefonu başka bir hırsıza çaldırdı. Polis ekipleri tarafından yakalanan acemi hırsız, işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

 

Tarih : 8 Ocak 2021 Cuma 12:40

Hüseyin KIRKGÖZ

Mersin’de bebek arabası ile yolda yürüyen kadının omzuna çarparak cebindeki telefonu çalan hırsız, uzaklaşırken de el sallayıp selam vererek olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık anı ve arsız hırsızın kadına selam vermesi bir mağazanın güvenlik kamerasına yansıdı.

KENDİSİNİ TAKİP EDEN HIRSIZIN KURBANI OLDU

Olay Mersin Merkez Akdeniz İlçesi Silifke Caddesi üzerinde meydana geldi. Elinde bebek arabası ile yolda yürüyen N. H. H. isimli kadın bir mağazanın önünde dururken bir süredir kendisini takip eden hırsızın hedefi oldu. Yolda durduğu sırada omzuna çarpan hırsız kadının dikkatinin dağılması ile montunun cebinden telefonunuz alarak olay yerinden uzaklaştı. Hırsız, kadının kendisine bakması üzerine de el sallayıp selam verdi. Olay anı güvenlik kameralarınca kaydedildi. Bir süre sonra cep telefonun montunun cebinde olmadığını fark eden N. H. H. Karakola giderek şikâyetçi oldu. Olay yerinde bulunan mağazaların güvenlik kameralarını inceleyen polis arsız hırsızın kimliğini tespit ederek kısa süre içinde yakaladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA