Temizlik görevlisinden örnek davranış


Toroslar Belediyesi’nin temizlik görevlisi sokağı süpürürken bulduğu cüzdanı sahibine teslim ederek, örnek bir davranış sergiledi. Toroslar Belediyesi bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Gökhan Kıymet, Güneykent Mahallesi’nde temizlik yaptığı sırada bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırdı. Cüzdanını teslim alan Fatma Yılmaz (73) ise Toroslar Belediyesi personeline bu duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

 

Tarih : 7 Ocak 2021 Perşembe 14:22

Haber Merkezi

Güneykent Mahallesi 94038 sokakta yaşayan Fatma Yılmaz, yolda cüzdanını düşürdü. Evine geldiğinde cüzdanını düşürdüğünü fark eden Yılmaz, geri dönüp birkaç esnafa sormasına ve  aramasına rağmen bulamadı. Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan Gökhan Kıymet, Güneykent Mahallesi'nde temizlik yaptığı sokağı süpürürken yerdeki cüzdanı fark ederek durumu amirlerine iletti.

"ÇOK MUTLU OLDUM. BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDERİM"

Kıymet, cüzdanının kaybolduğunu fark eden Fatma teyzenin, mahalle fırınına giderek, "Cüzdanım kayboldu. Gören soran olursa bana haber verir misiniz?" dediğini öğrendi. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte cüzdanı sahibine teslim eden Kıymet, "Böyle bir şeye vesile olmaktan dolayı ben de mutluluk duyuyorum" dedi. İçerisinde kimlik kartı, cevşen ve 550 TL parasının olduğu cüzdanını temizlik görevlisinden teslim alan Fatma teyze ise hem şaşırdı hem de sevinerek mutluluğunu gizleyemedi. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve ekibine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Yılmaz; "Cüzdanımı kaybettiğimi fark edince çok üzüldüm. İçerisinde kimlik kartım, cevşen ve bir miktar param vardı. Geri dönüp baktığımda hiçbir yerde bulamadım.  Belediyemizden Allah razı olsun. Beni telefonla arayan Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz'a, ekibine yakın ilgilerinden ve hassas davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ KIYMET; "FATMA TEYZEMİZİN HAYIR DUASINI ALDIK"

Temizlik görevlisi Gökhan Kıymet; "Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışıyorum. Mesaiye başladığım sabah saatlerinde temizlik yaparken siyah bir cüzdan buldum. İçinde ise bir cevşen ve para olduğunu gördüm.  Sonra etraftaki esnaflara sordum. Ve Fatma teyzenin adresini mahalle fırıncısına verdiği bilgiden edindim. Cüzdan içindeki paranın miktarını hiç merak etmedim. Fatma teyzeye verdikten sonra saydığında öğrendim" diye konuştu. Cüzdanı sahibine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten temizlik görevlisi Kıymet; "Fatma teyzemize cüzdanını teslim ederek, Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz'ın selamını illetim. Teyzemiz, cüzdanını kaybettiğinden beri endişe içerisindeymiş. Bu duruma üzülerek sabaha kadar ağladığını söyledi. Ve cüzdanın bulunmasından dolayı çok mutlu oldu. Teyzemizin hayır duasını aldık. Bizim için önemli olan da bu. Böyle bir şeye vesile olmaktan dolayı ben de mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA