"Can yoldaşına" kavuştu


Mersin’in Tarsus ilçesinde tek başına yaşayan kadına hayırsever bir kişi televizyon hediye etti. Televizyonun gelmesiyle sevinen yaşlı kadın ‘Can yoldaşıma kavuştum’ dedi.

 

Tarih : 7 Ocak 2021 Perşembe 14:16

İlçeye bağlı Bağlar Mahallesi’nde tek başıma ikamet eden 69 yaşındaki Elif Halim’in kısa süre önce 37 ekran televizyonu bozuldu. Televizyonunun tamirinin yapılamayacağını öğrenen Elif Halim, yeni alacak televizyona da gücü yetmedi. Kiracı olarak tek başına yaşadığı evde televizyonsuz canı sıkılan ve yürümekte de sıkıntı yaşayan kadın için artık günler geçmiyordu.

“ÇOK ŞÜKÜR ARKADAŞIMA KAVUŞTUM”

Yaşlı kadının bu halini duyan ve isminin açıklanmasını istemeyen hayır sever bir kişi 70 ekran televizyon alarak hediye etti. Duygulu anlar yaşayan Elif Halim, “Televizyona sarılarak can yoldaşıma kavuştu. Teşekkür ediyorum. Televizyonsuz günlerim geçmiyordu. Pandeminden dolayı da ne dışarıya çıkabiliyorum, neden misafirim geliyordu. Çok şükür arkadaşıma kavuştum. Televizyonu hediye eden hayırseverden Allah razı olsun” dedi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA