Demir’den Milli Takım kampına ziyaret


Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Tokyo Olimpiyat Oyunları hazırlıklarını Mersin Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’nde sürdüren Atletizm Milli Takım kampını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Demir, Tokyo Olimpiyat Oyunları’na kota almak için hazırlıklarını sürdüren sporcularımıza başarı dileklerinde bulundu.

 

Tarih : 7 Ocak 2021 Perşembe 11:56

Haber Merkezi

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 2021'e ertelenen Tokyo Olimpiyat Oyunları'na kota almak için hazırlıklarını Mersin Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’nde günde çift idmanla sürdüren Atletizm milli takım kampını ziyaret ederek milli sporcularla sohbet etti.

“MERSİN’İN HAVASI ÇOK İYİ”

Milli takım sporcularının yanı sıra kurum antrenörleri eşliğinde antrenmanlarını sürdüren küçük sporcularla da tek tek ilgilenen Demir, 01-31 Ocak tarihleri arasında Mersin Nevin Yanıt Atletizm Kompleksimizde gerçekleştirilen Atletizm Milli Takım kampında bulunan sporcuları ziyaret ederek, Tokyo Olimpiyat Oyunları'na kota almak için hazırlıklarını sürdüren sporcularımıza başarı dileklerinde bulundu. Mersin'in havasının ve tesislerin çok iyi olduğunu, kampın verimli geçtiğini belirten Milli atlet Emin Öncel, "1 Ocakta başlayan hazırlık kampımız gerek iklim koşullarının gerekse kamp yaptığımız tesisin her anlamda iyi olması ile oldukça verimli geçiyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde 2 idman yapıyoruz. Hedefimiz öncelikli olarak 2021 yılı içinde yapılacak Tokyo Olimpiyat Oyunları'na kota almak. Bunun için varımızı yoğumuzu ortaya koyarak, olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

VALİ SU'DAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Öte yandan Mersin Valisi Sn. Ali İhsan Su, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Mersin Gençlik ve Spor il Müdürü Ökkeş Demir ve ekibi tarafından karşılanan Mersin Valisi Sn. Ali İhsan Su, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binasını ve tesisleri gezerek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Gençlik ve Spor il Müdürü Ökkeş Demir, Hizmet ve Şube Müdürleri ile bir süre sohbet eden Mersin Valisi Sn. Ali İhsan Su, gençlik ve spor il müdürlüğü teşkilat yapısı, görev alanları, faaliyetleri, projeler ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında il Müdürü Ökkeş Demir'den bilgi aldı. Mersin Gençlik ve Spor il Müdürü Ökkeş Demir, kurum ziyaretleri kapsamında İl Müdürlüğünü ziyaret eden Mersin Valisi Ali İhsan Su'ya bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA