Tarsus’ta belediye hizmetlerine saldırı


Tarsus Belediyesinin ilçeye kazandırdığı hizmetlerin, vandalların organize saldırılarının hedefi olduğu bildirildi. Belediyeye ait müştemilat binasına, oturma grubuna ve ışıklı panoya zarar veren kimliği belirsiz kişilere tepki gösteren Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Saldırganlar aslında Tarsus halkının malına zarar veriyor” dedi.

 

Tarih : 6 Ocak 2021 Çarşamba 16:08

Haber Merkezi

Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamada, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin, belediyenin mahallelerde, parklarda yaptığı hizmetlere kasıtlı olarak zarar verdikleri belirtildi. Açıklamada, “Osmanlı Parkında belediye görevlilerince kullanılan müştemilat yapısının camlarını, kapılarını kıran saldırganlar, Yeşil Mahalle’de bulunan bir oturma grubunu da kasten yaktı, parçaladı. Saldırganlar, Tarsus Belediyesinin şeffaf belediyecilik ilkesi gereğince gelir gider tablosunu sergilediği tabelayı da hedef aldı. Saldırganların tekme ve yumruklarla tabelanın led ekranına zarar verdiği tespit edildi” denildi.

“BU ESERLERE SAHİP ÇIKIN”

Saldırılarla ilgili açıklama yapan Başkan Bozdoğan, tepkisini dile getirerek, “Belediyenin ilçeye kazandırdığı eserler, hizmetler halkın malıdır. Biz bu hizmetleri Tarsusluların parasıyla Tarsuslular için yapıyoruz. Saldırganlar aslında Tarsus halkının malına zarar veriyor. Yurttaşlarımızdan rica ediyorum, belediyenin mahallelerine, parklarına kazandırdığı bu eserlere sahip çıksınlar; zarar verenleri uyarsınlar ya da belediyemize bildirsinler. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA