Mersin sağlık çalışanlarına teşekkür


Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, 4-21 Aralık 2020 tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilen Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonasında sporculara sunulan sağlık hizmetleri ve Covid-19 testleri için Mersin İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkür mesajı gönderdi.

 

Tarih : 6 Ocak 2021 Çarşamba 12:19

Haber Merkezi

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Federasyon Başkanı Çelen gönderdiği mesajda, pandemi döneminde başarıyla organize edilen şampiyonanın tüm dünyanın takdirini kazandığını; Türk sporcuların kazandıkları başarıyla İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağının dalgalanmasının gururunu yaşattıkları ifade etti. Çelen mesajında, “Organizasyonun en kritik aşaması olan Kovid-19 testleri ve sporculara sunulan sağlık hizmetleriyle sürece katkı sağlayan sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi arz eder, sağlıklı bir yeni dil dilerim” dedi. Teşekkür mektubu dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı da “Biz de Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ve sağlık çalışanları olarak Cimnastik Federasyonuna ve şampiyon sporcularımıza bize yaşattıkları gururdan dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA