Soğucak’ta yollar kilit parke ile kaplanıyor


Mersin ‘in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçenin en gözde yaylalarından biri olan Soğucak Mahallesinde kilit parke yol çalışması yapıyor.

 

Tarih : 6 Ocak 2021 Çarşamba 09:50

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Soğucak’ta Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen kilit parke yapım çalışması, belirlenen program dahilinde gerçekleştiriliyor. İlçe merkezinde olduğu gibi merkeze uzak mahallelerde de yaşam alanlarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına devam eden belediy, bu çalışması ile yolları hem yaya hem de sürücüler açısından daha güvenli hale getiriyor.

"HEMŞEHRİLERİMİZİN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yenilenen yollar ile ilçenin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirterek, "Toroslarımızın her mahallesi bizim için ayrı bir öneme sahip. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını belli bir program dahilinde çözerek hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Merkezde olduğu gibi yaylalarımızda da yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan biri de kilit parke yol yapımıdır. Amacımız, yayla mevsiminde hemşehrilerimizin ulaşım konusunda sorun yaşamaması. Yeni yollarımız, Soğucak Mahallemize hayırlı olsun. Hemşehrilerimizin bizden beklentilerini biliyor ve çalışmalarımızı bu şekilde planlıyoruz. İlçemizin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA