Tarsus İdman Yurdu galibiyete inandı


Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu ligin ilk yarısının son maçında Kırıkkalespor galibiyetiyle devreyi kapatmak istiyor.

 

Tarih : 5 Ocak 2021 Salı 12:33

Son haftalarda şansızlık ve talihsizlikler nedeniyle galibiyet elde edemediklerini belirten Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, kötü bir takım olmadıklarını, takım olarak kötü bir dönemden geçtiklerini söyledi. Alınan mağlubiyetler nedeniyle Kulüp başkanı Serhat Servet Dövenci başkanlığında yönetim kurulu olarak teknik ekip ve oyuncularla bir toplantı yaptıklarını vurgulayarak şunları söyledi: "Yönetim kurulu olarak son haftalardaki istemediğimiz mağlubiyetlerin nedeniyle teknik ekibimizde rapor istedik. Aynı zamanda ise teknik ekip ve oyuncularımızla toplantı yaptık. Alınan mağlubiyetlerden dolayı teknik ekibimizle oyuncularımızın üzgün olduklarını belirterek deplasmanda oynayacakları Kırıkkalespor galibiyeti sözünü verdiler. Yönetim olarak teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz. Kırıkkalespor maçında 3 puan alarak ilk devreyi moralli kapatmak istiyoruz." (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA