İçel, yeni yıla mutlu giriyor: 1-2


Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu, 2021 yılına 3 puanla girdi. Deplasman Şile Yıldızspor ile karşılaşan kırmızı lacivertli temsilcimiz rakibini Uğur Ayhan ve Caner Yılmaz’ın golleriyle rakibini 2-1 yenerek yeni yıla 3 puanla girdi. Grubun güçlü takımlarından Karşıyaka ve Çatalcaspor kaybettiği ve Somaspor’un berabere kaldığı haftada İçel’e adeta yeni yıl piyangosu vurdu.

 

Tarih : 30 Aralık 2020 Çarşamba 14:55

Necdet TAŞ

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu, İstanbul deplasmanında Şile Yıldızspor’u Uğur Ayhan ve Caner Yılmaz’ın golleriyle 2-1 yenerek yeni yıla lider girdi. Grubun güçlü takımlarından Karşıyaka ve Çatalcaspor kaybettiği ve Somaspor’un berabere kaldığı haftada İçel’e adeta yeni yıl piyangosu vurdu. Karşıyaka deplasmanda Osmaniyespor’a 3-1 mağlup oldu. Somaspor ise Erbaaspor ile 2-2 berabere kaldı. Çatalcaspor da Gölcük deplasmanında 1-0 mağlup oldu. 31 puanla 2021 yılına liderin 1 puan gerisinde 2. sırada giren temsilcimiz büyük moral buldu.

Stat: Şile İlçe Stadı

Hakemler: Volkan Şeker, Emre Aslan, Ömer Karakaya

Şile Yıldızspor: Erşen Çilingör, Arda Can, Mustafa Acar, Cebrail Serçek, Emre Karadağ, Ali Sabuncu, Adem Aydın, Raşit Sevindir, Mert Sarı, Muammer Atalay, Ahmet Hasan İmer

Teknik Direktör: İlhan Akgül

İçel İdman Yurdu: Sertaç Güzel, Burak Bilgen, İsmail Oykun, Emrullah Yıldırım, Burak Altındaş (Gökcan Gelmen), Fazlı Ayan, Uğur Ayhan, Ekrem Aydemir, Ozan Pekdemir, Tunahan Ergül, Yaşar Çetin

Teknik Direktör: İbrahim Baş

Goller: Uğur Ayhan ve Caner Yılmaz (İçel) Adem Aydın (Şile)

Sarı Kartlar: Emrullah Yıldırım ve Ömer Önder (İçel) Arda Can, Mustafa Acar, Ersen Çilingir (Şile)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA