Altay’dan Silifke Belediyespor’a marş


Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp besteledi. Pop-Rock sanatçısı Ali Altay, memleketinin takımı ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig’ de mücadele edecek Silifke Belediye Spor’a, sözünü yazıp bestelediği kendisi tarafından yorumlanarak kayda alınan marşı, Silifke Belediye Spor Kulübü İbrahim Araycı Hizmet binasında kulüp yönetimi, futbolcular, taraftar ve basın mensuplarının hazır bulunduğu programla Kulüp Başkanı Gürhan Dölek’e takdim etti.

 

Tarih : 30 Aralık 2020 Çarşamba 11:33

Marş için Ali Altay'a teşekkür eden Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, "Büyük fedakarlık ve emeklerle kulübümüze kazandırdığı, kuşaktan kuşağa miras kalacak, dillere pelesenk olacak, tribünleri coşturacak eseri için kelimeler kifayetsiz, minnet, teşekkür yetersizdir. Poyrazı meşhur, sabahı güzel Silifkemizin evladı Ali Altay'a yönetim kurulumuz ve Silifkeliler adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu marş Silifke'nin her mahallesinde, her caddesinde, sokağında, her evinde söylenecek, bu marş eşliğinde Silifke Belediyesporumuz nice kupalar, şampiyonluklar kazanacaktır” dedi.

“SİLİFKE'NİN SESİNİ HERKES HER YERDE DUYACAK”            

Memleketinin takımına marş yazıp bestelediği için çok mutlu olduğunu belirten Ali Altay, "Silifke Belediyespor Süper Amatör Kümede mücadele ederken sezon başı şampiyon olun marşınız hazır demiştim. Silifke Belediyespor da şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıktı. Daha önce Kırklarelispor'a, Antalyaspor'a, Alanyaspor'a marşlar yaptım. Bir Beşiktaşıma bir de memleketimin takımına ücretsiz marş yaparak destek olabilirim diye düşündüm. Yazıp bestelediğim marşı profesyonel ekibimizle 25 kişilik ekiple çaldık, koro şeklinde okuduk ve stüdyo ortamında kaydettik. Bu güzel marşı sosyal medyaya yükleyeceksiniz, telefonlara yükleyeceksiniz, statlarda çalacaksınız Silifke'nin sesini herkes her yerde duyacak" dedi. Kulüp binasında marşın dinlenmesinin ardından Silifke Belediyespor'lu yöneticiler tarafından sanatçı Ali Altay'a günün anısına plaket takdim edildi. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA