Demir, Anamur’da incelemelerde bulundu


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Anamur İlçe Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde yapılan bakım onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Tarih : 29 Aralık 2020 Salı 12:10

Haber Merkezi

Mersin'de Tesisleşme çalışmalarına büyük önem veren İl Müdürü Ökkeş Demir, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Abdullah Çakmak ile birlikte Anamur İlçe Müdürlüğüne bağlı Şehir Stadı ve Spor Salonu'nda yapılan bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek İlçe Müdürü Doğan Kuz'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

3. LİG SÖZÜ ALDI

Demir, Anamur Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü bünyesindeki Şehir Stadı, Spor Salonu'nda yapılan tamirat ve tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek, İlçe Müdürü Doğan Kuz'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demir ayrıca Anamur ilçesine yapılması planlanan Gençlik Merkezi ile Şehir stadının iyileştirme çalışmalarının müjdesini verdi. Demir, Anamur Şehir stadındaki incelemeleri sırasında Süper Amatör Ligde mücadele eden Anamur Belediyespor Kulübü yöneticileri ile görüşen Demir, Yöneticilerden Süper Amatör Lig'den 3. Lige yükselme sözü aldı. Anamur ilçesine incelemeler için gelen Demir, Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmanın bir yolunun da spora yönlendirmek olduğunu, daha sağlıklı bir yaşam için vatandaşlarımızın spora ihtiyaçları olduğunu dolayısıyla ilçemizdeki spor alanlarının daha çok arttırılması gerektiğini ve bu alanda yapılacak çalışmaların vatandaşlarımızın fayda sağlamaları için önemli olduğunu belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA