Tarsus İdman Yurdu’nda 3 puan sevinci


Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda 1922 Konyaspor’u 2-1 mağlup etmenin sevincini yaşıyor. Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, 1922 Konyaspor galibiyetinde emeği geçen teknik ekip ve oyuncuları kutladığını belirtti.

 

Tarih : 24 Aralık 2020 Perşembe 11:08

Ligin ilk yarısının son 3 haftasına girildiğine dikkat çeken Basın Sözcüsü Can, Eyüpspor ve Sivas Belediyespor maçlarını üst üste sahalarında oynayacaklarını ve bu avantajı en iyi şekilde kullanarak bu iki maçı kazanmak istediklerini vurguladı.

SON 2 MAÇTAN 6 PUAN HEDEFLİYORUZ

Ligin ilk yarısını ise Kırklarelispor maçıyla birlikte devre sona ereceğini ifade eden Can, şunları kaydetti: "Covid-19 nedeniyle 2 maçımız ertelendi. Ligin ilk yarısının ise son 3 haftasına girdik. Tarsus İdman Yurdu olarak 2 erteleme ve ilk yarının son 3 maçında hedefimiz alabileceğimiz en yüksek puana ulaşmaktır. Bu puanları hanemize yazdıracak teknik ekip ve oyuncu kadrosuna sahibiz. Hedeflediğimiz zirve mücadelesindeki yerimizi alabilmek ve ikinci yarıya avantajlı başlayabilme adına son 5 maçımızdan çıkartacağımız puanlar çok önemli. Özellikle Pazar günü Eyüpspor ve Sivas Belediyespor maçlarını öncelikle kazanarak son 3 maça çıkmalıyız. Hem Lider Eyüpspor ve Sivas Belediyespor maçları çok zor geçecek. Bunun bilincindeyiz. Saha avantajını kullanarak iç saha maçlarımızdan mutlak 6 puan hedefliyoruz. 1922 Konyaspor galibiyetinde ise emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum.” (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA