İçel, petrol buldu: 3-0


Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz İçel İdman Yurdu, evinde konuk ettiği Batman Petrolspor’u 3-0 mağlup ederek, hem zirve yolunda önemli bir engeli aştı hem de moral buldu. Temsilcimize 3 puanı getiren golleri Ekrem Aydemir, Yaşar Çetin ve penaltıdan Hakkı Tosun kaydetti.

 

Tarih : 20 Aralık 2020 Pazar 14:54

Necdet TAŞ

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta geçtiğimiz hafta Karşıyaka’ya 3-1 mağlup olarak liderliği kaptıran İçel İdman Yurdu, evinde konuk ettiği Batman Petrolspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek, puanını 28’e çıkardı ve zirve takibini sürdürdü. Baştan sona üstün bir futbol ortaya koyan kırmızı lacivertli temsilcimiz Ekrem Aydemir,  Yaşar Çetin’in maçın ilk yarısında ve ikinci yarıda da Hakkı Tosun’un penaltıdan attığı gollerle rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Stat: Mersin Stadyumu

Hakemler: Ahmet Balkan, Hakan Dursun, Harun Günaydın

İçel İdman Yurdu: Sertaç Güzel, Burak Bilgen, Aslan Gök, Gülhan Özdemir (İsmail Oykun dk 65) Emrullah Yıldırım (Egemen Yılmaz dk 83) Burak Altındaş, Uğur Ayhan (Ömer Önder dk 75) Ekrem Aydemir, Ozan Pekdemir, Tunahan Ergül (Caner Yılmaz dk 75) Yaşar Çetin (Hakkı Tosun dk 64)

Teknik Direktör: İbrahim Baş

Batman Petrolspor: Akın İsmail Köroğlu, Evren Kilarci, Muahmmed Ali Kol, Emre Kars, Abdulsamet Kırım, Burak Özsoy, Emre Aydın, Berkant Kök, Mesut Saray, Aykut Sevim, Serhat Özyılmaz, İbrahim Akıncı

Teknik Direktör: Özgür Vurur

Goller: Ekrem Aydemir, Yaşar Çetin (İçel)

Sarı Kartlar: Aslan Gök (İçel)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA