Dertlere rezonans terapiyle son


Psikolok Jale Köksal, Kovid-19’dan dolayı artan kaygı, endişe ve birçok ruhsal durumlara rezonans terapiyle son verdiklerini açıkladı.

 

Tarih : 13 Aralık 2020 Pazar 14:44

Rezonans Terapisi’nin tanımını yaparak sözlerine başlayan Psikolok Jale Köksal, “İki frekansın birbiri ile eşleşmesi-uyumlanması olarak açıklanabilir. Rezonans terapilerinde yapılan işlem vücuda dışarıdan verilen titreşimlerle vücudun etkileşime sokulması ve vücudun enerjitik doğasında değişiklik yaratılmasıdır. Bu titreşimler pulsasyonlu elekromanyetik akımlar olabilir. Ya da maddelere özgü homeopatik bilgi rezonans amaçlı kullanılabilir” dedi.

"SİSTEM REZONANSA GİRDİĞİ ANDA DEĞİŞİR”

Terapiyi, Hayır diyememe, Kaygı, Endişe, Başkalarını fazlasıyla düşünme, Uykusuzluk, Stres , strese bağlı ağrılar, geçmişe takılı  kalma, korkular, yeme bozukluğu, Sigara bırakma, Kilo verme, Aç Kalmadan spor yapmadan zayıflamaya destek olarak da yaptıklarını ifade eden Köksal, "Rezonans terapilerinde yapılan işlem vücuda dışarıdan verilen titreşimlerle vücudun etkileşime sokulması ve vücudun enerjitik doğasında değişiklik yaratılmasıdır. Bu titreşimler pulsasyonlu elekromanyetik akımlar olabilir. Yada maddelere özgü homeopatik bilgi rezonans amaçlı kullanılabilir.Canlılara ait sistemlerin çalışmasında hücreler ya da vücut içi yapılar arası elekromanyetik iletişim büyük önem taşır" dedi. Köksal, "Sistem rezonansa girdiği anda değişir. Sistemi enerjitik olarak titreşimlerle değiştirmek bir uyarı vermektir. Vücut enerjitik olarak enerji katmanlarında o uyarıyı aldığında ordaki değişim etkisini fiziksel boyutta bütün vücudun her tarafında pozitif yönde göstermeye başlar.Rezonans terapileri ile İnsanın canına dokunarak önce psikolojik  sonra fiziksel iyilik halini destekleyerek kişinin genel iyileşmesine destek olmaktayız. Çünkü önce psikoloji bozulur sonra fizik beden hastalanır" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA