EBA mobil destek aracı Demirtaş Mahallesi’nde


Toroslar Belediyesi tarafından ilçede faaliyete geçirilen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Destek Noktaları ile öğrenciler, uzaktan eğitime katılma imkanı buluyor. İnternet erişimi ve bilgisayar konusunda sıkıntı yaşayan öğrencilerin imdadına, TORTEK Merkezlerinde oluşturulan EBA sınıflarının yanı sıra Mobil Destek Aracı da yetişiyor.

 

Tarih : 13 Aralık 2020 Pazar 13:09

Haber Merkezi

Öğrencilerin canlı derslere katılarak ders saatlerine göre gruplar halinde dönüşümlü eğitim aldıkları EBA Mobil Destek Aracı, Demirtaş Mahallesi'nde hizmet veriyor. Tır dorsesi üzerinde tabletlerle donatılan EBA Mobil Destek Aracı, öğrencilerin EBA içeriklerine hızlı ve güvenli bir şekilde erişimlerini sağlıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerine uzaktan devam eden öğrenciler, pandemi kuralları çerçevesinde ve görevli öğretmenlerin kontrolünde sorun yaşamadan derslerine katılıyor. Veliler ise, çocuklarının sağlıklı bir şekilde eğitim aldıkları EBA Destek noktalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, eğitime sunduğu katkılarından dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür etti.

"HEDEFİMİZ, KESİNTİSİZ EĞİTİM"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da pandemi sürecinde eğitimin kesintiye uğramaması için mücadele ettiklerini belirterek; "Çocuklarımız, bizim geleceğimiz ve umudumuz. Onlar, başarılı oldukça bizler daha da mutlu olacağız. İnşallah bu zor günleri geride bırakıp daha sağlıklı günlerde buluşacağız" dedi. "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bilgiye kolay ulaşabilmelerini amaçlıyoruz ve bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz" diyen Başkan Yılmaz; "Eğitim her zaman önceliğimiz. EBA Destek Noktaları uzaktan eğitime katılmada zorluk yaşayan öğrenciler için yapılan bir uygulamadır.  Evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan öğrencilerimize ulaşmak adına ilçemizde oluşturduğumuz EBA Destek Noktalarının yanı sıra Mobil Destek Aracımızı da hizmete sunduk. Mobil aracımızı, çocuklarımızın en güzel ve sağlıklı bir şekilde eğitim almaları için dizayn ettik.  Yüz yüze eğitime kadar çocuklarımızı EBA Destek Noktalarımıza bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA