Anamur’da günlük vaka sayısı 50’yi geçti


Anamur’da covid-19 testi pozitif çıkanların sayısı gün geçtikçe artarken, Kaymakam Mehmet Nuri Başaran, vatandaşları uyararak, “Değerli Anamurlular son günlerde covid- 19 pozitif vaka sayılarında kayda değer bir artış görülmektedir. Lütfen, Lütfen, Lütfeen… Evlerimizde kalalım. Evlerimizi sık sık havalandıralım. Misafirliğe gitmeyelim. Misafir kabul etmeyelim” dedi.

 

Tarih : 4 Aralık 2020 Cuma 10:04

Necdet TAŞ

Edinilen bilgiye göre, Anamur Devlet Hastanesi’nde yapılan Covid-19 testlerinde günlük vaka sayısının 50’yi geçtiği öğrenildi. Virüs nedeniyle yaşamını yitiren vatandaşların da olduğu bilgisi alınırken, resmi bir açıklama yapılmıyor. Anamur Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, vaka sayısında kayda değer bir artış olduğunu belirterek, vatandaşları uyardı. İşte Kaymakam Başaran’ın o açıklaması; “Değerli Anamurlular son günlerde covid- 19 pozitif vaka sayılarında kayda değer bir artış görülmektedir. Lütfen, Lütfen, Lütfeen… Evlerimizde kalalım. Evlerimizi sık sık havalandıralım. Misafirliğe gitmeyelim. Misafir kabul etmeyelim.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA