Çukurova seriyi sürdürmek istiyor


Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde son 6 maçını kazanan Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyespor, hafta sonu evinde konuk edeceği Galatasaray’ı da yenerek, galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

 

Tarih : 2 Aralık 2020 Çarşamba 10:16

Necdet TAŞ

Çukurova Basketbol  Yenişehir Belediyespor, yeni antrenörü Olcay Orak ile 6’da 6 yaparak müthiş bir seri yakaladı. İlk dört maçında sadece 1 galibiyet alan takımda sanki sihirli bir değnek dokunmuş gibi adeta. Takım oyunundan bahseden Olcay Orak, özellikle bençten gelenlerin katkısına dikkat çekiyor. Elazığ galibiyeti ile iyice havaya giren Çukurova Basket’te hedef hafta sonu Mersin’de oynanacak olan Galatasaray maçı.

TAKIMI UKRAYNALI YILDIZ SIRTLIYOR

Ligde bu sezon tüm takımlardaki oyuncular arasında en fazla süre alan isim olan Alına Iagupova, Çukurova formasıyla çıktığı 10 müsabakada 253 sayı üretip, 71 de asist yaptı. Iagupova, ligin geride kalan bölümünde en fazla sayı üretme, en fazla asist yapma, en fazla top çalıma ve en fazla isabetli üç sayı atışı istatistiklerinin zirvesinde yer aldı. Ligde 36 top çalma ve 43 isabetli üç sayı atışıyla oynayan 1,86 metrelik oyuncu, son 6 maçını kaybetmeyerek 3. sırada yer alan takımına önemli katkıda bulundu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA