Tarsus’ta tek hedef 3 puan!


Misli Com. 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, sahasında konuk edeceği Manisa temsilcisi Turgutluspor’u evine puansız göndermeyi hedefliyor. Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, yarın sahalarında konuk edecekleri Turgutlu Spor maçından mutlak 3 puan hedeflediklerini ifade ederek, “Takım olarak ligde her takımı yenecek güçteyiz. Turgutlu Spor karşılaşması çok zorlu bir 90 dakikaya sahne olacağının bilincindeyiz. Bu maç zirve yolunda 6 puan değerinde. Yukarıyı hedefliyorsak Turgutlu Spor maçını kazanmalıyız” dedi.

 

Tarih : 2 Aralık 2020 Çarşamba 10:14

Necdet TAŞ

Misli Com. 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, sahasında konuk edeceği Manisa temsilcisi Turgutluspor’u evine puansız göndermeyi hedefliyor.  Konuyla ilgili konuşan Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbul Spor'u 1-0 mağlup ederek kupada 5. tura yükselmelerinin oyuncularının morallerini yükselttiğini, ligde ise 3 haftanın ardından deplasmanda Karabük Spor'u 3-0 mağlup etmelerini ise oyuncularına özgüven kazandığına dikkat çekerek,Turgutlu Spor maçını hem moralli hem özgüvenli çıkararak tek hedeflerinin, tek düşüncelerinin mutlak galibiyet olduğunu söyledi.

6 PUANLIK MAÇ

Takımda maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını belirten Basın Sözcüsü Can, Turgutlu Spor maçı ile ilgili şunları söyledi: "Takım olarak Turgutlu Spor maçına hazırız. Ligde 3 haftanın ardından 3 puan alarak oyuncularımız özgüven kazandı. Takım olarak ligde her takımı yenecek güçteyiz. Turgutlu Spor karşılaşması çok zorlu bir 90 dakikaya sahne olacağının bilincindeyiz. Bu maç zirve yolunda 6 puan değerinde. Yukarıyı hedefliyorsak Turgutlu Spor maçını kazanmalıyız. Zirveyle olan puan farkını hedef yolundaki rakibimiz olan Turgutlu Spor'u yenerek azaltmalıyız. Yönetim, teknik ekip ve oyuncularımız kazanmaya odaklandık. Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz. İç saha avantajımızı en iyi şekilde kullanarak sahadan 3 puanla ayrılıp, yolumuza emin adımlarla ilerlemek azmindeyiz. Karabük Spor galibiyeti ile moral ve özgüven bulduk Turgutlu Spor'u yenerek çıkışımızı sürdürmek hedefindeyiz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA