Tarsus’ta bir aile daha yok oldu


Mersin’in Tarsus ilçesinde Karabulut ailesinden sonra bir aile daha koronavirüs kurbanı oldu. Tarsus’ta 83 yaşındaki baba Mehmet A., eşi 80 yaşındaki Ayşe A. ve oğlu 59 yaşındaki Musa A. Covid 19 kurbanı oldu.

 

Tarih : 1 Aralık 2020 Salı 12:21

Necdet TAŞ

Tarsus’ta koronavirüs yüzünden yine bir aile yok oldu. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Karabulut ailesinden 5 kişi hayatını kaybetmişti. Edinilen bilgiye göre, Covid19 testi pozitif çıkan 83 yaşındaki baba Mehmet A., hastanede tedavi altına alındı. Durumu ağırlaşan Mehmet A., tedavi gördüğü hastanede 24 Kasım’da hayatını kaybetti. Aydın, gözyaşları arasında toprağa verildi.

 ANNE VE OĞLU DA HAYATINI KAYBETTİ

 Baba Mehmet A.’nın ölümünden sonra eşi 80 yaşındaki Ayşe A. ve oğlu 59 yaşındaki Musa A.’nın da yapılan Covid-19 test sonucu pozitif çıkınca hastanede tedavi altına alındılar. Musa Aydın bugün tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Henüz Musa A.’nın cenazesi defnedilmeden aynı hastanede tedavi gören anne Ayşe A.’da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA