Kırbıyık, taraftarlarla buluştu


Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, memleketi Mersin’in Tarsus ilçesinde Tarsus İdman Yurdu taraftarlarıyla buluştu. Kentin girişinde davul zurnayla ve kurban kesilerek karşılanan Şahin Kırbıyık taraftarın sorunlarını dinledi

 

Tarih : 30 Kasım 2020 Pazartesi 11:07

Otoban gişelerinde Tarsus İdman Yurdu taraftarları tarafından davul zurnayla ve kurban kesilerek karşılanan iş adamı Şahin Kırbıyık, ilçeye konvoy yaparak girdi. Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği’ni ziyaret eden iş adamı Şahin Kırbıyık, burada taraftarların sorunlarını dinledi.

Taraftara teşekkür etti

Keyifli geçen buluşmada konuşan Şahin Kırbıyık, memleketinde olmaktan ve coşkulu karşılanmaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi. Kırbıyık, “Doğduğum, büyüdüğüm şehrimde olmaktan son derece mutluyum. Bana yapılan karşılamam için Tarsus İdman Yurdu taraftarlarına teşekkür ederim. Tarsus’u hiçbir zaman unutmadım ve unutmayacağım. Bir Tarsuslu olarak Tarsus İdman Yurdumuza her zaman destek vereceğim. Tarsus İdman Yurdu’nun hak ettiği yere gelmesi için elimden geleni yapacağım. Daha çok kentimi ziyaret edeceğim. Bu günü siz değerli taraftarlarımızla birlikte olmaktan son derece mutluyum” dedi. Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği Başkanı Özer Alp ise ortak payda Tarsus İdman Yurdu olduğunu, Şahin Kırbıyık’a yapmış olduğu destek için teşekkür etti. (iHa)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA