Toroslar’da öncelik temizlik ve hijyen


Toroslar Belediyesi, son günlerde artış gösteren Koronavirüs vakalarına karşı ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını artırdı. Pandemi sürecinin başından itibaren sıkı önlemler alan ve kontrol altında tutulabilir olması adına etkin bir mücadele veren belediye, vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli koşullarda yaşaması için yoğun mesaisine devam ediyor.

 

Tarih : 28 Kasım 2020 Cumartesi 16:45

Haber Merkezi

 Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler; rutin temizlik hizmetinin yanı sıra çöp konteynerlerini,  ibadethaneleri, kamu kurumlarını ve işletmeleri  düzenli olarak dezenfekte ediyor. Ekipler ayrıca, boş arsalarda görüntü ve çevre kirliliğine neden olan moloz ve dal atıklarını da toplayarak, çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, toplum sağlığını tehlikeye atan salgına karşı riski en aza indirmek için temizlik ve hijyen seferberliğinin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Başkan Yılmaz; "Ekiplerimiz, gece gündüz ilçemizin her noktasında büyük bir emek ve özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Belediye olarak gerekli tedbirleri alırken, halkımızdan tek isteğimiz mümkün olduğunca evlerinde kalmaları ve bu sayede hem kendilerini hem sevdiklerini korumaları. Bu süreci hep birlikte kurallara uyarak atlatabiliriz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA