kadın cinayetleri son bulmuyor


Mersin’in Tarsus ilçesinde bir iş yerinde çalışan 22 yaşındaki Leyla Öztürk akrabası olan kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

 

Tarih : 26 Kasım 2020 Perşembe 10:34

Olay Tarsus’un Anıt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında gönül ilişkisi olan Leyla Ö ile Sebahattin Ö. kızın çalıştığı iş yerinde sabah konuşmak için bir araya geldi.  Kısa bir konuşma sonrasında nedeni bilinmeyen bir şekilde tartışma büyüdü. Yanında getirdiği silah ile hem akrabası aynı zamanda kız arkadaşı olan Leyla Ö'ye kurşun yağdırdı. Sabahattin Ö aynı silahla intihar ederek hayatına son vermek istedi. Her iki ailenin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken emniyet güçleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.  Genç kadının cansız bedeni Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken intihar eden Sabahattin Ö ise aynı hastanede yoğun bakıma kaldırıldı  polis cinayet ve intihar ile ilgili soruşturma başlattı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA