Akdeniz’in park ve yeşil alanları yenileniyor


Park ve yeşil alanlarda peyzaj ve yenileme çalışmalarına hız veren Akdeniz Belediyesi, vatandaşların ortak kullandığı parklarda bulunan bayrakları, kamelya ve bankları, spor aletlerini, aydınlatma direkleri ile çöp kovalarını yeniliyor.

 

Tarih : 24 Kasım 2020 Salı 15:12

Haber Merkezi

Merkez ve kırsal ayırımı yapmadan her mahalleye hizmet veren Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan Akdeniz’e yeni parklar kazandırırken, mevcut parkların ve içindeki spor aletleri, oyun ve oturma gruplarının bakım, onarım ve tadilat ile parkların peyzajı ve temizliğini de aksatmadan sürdürüyor. Kürkçü ve Köselerli mahallelerinde yeni çocuk parklarının yapımına başlayan ekipler, Huzurkent Özgür Çocuk Parkı’na da oyun gruplarının montajını yapmaya başladı. Personel, araç ve gereç sayısı güçlendirilen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Özgür Çocuk Parkı, Gündoğdu Mahallesi Parkı, Okan Merzeci Parkı, 23 Evler Parkı, Madımak Barış ve Kardeşlik Parkı, Müfide İlhan Lale Parkı, 23 Nisan Parkı, Yeni Mahalle Zafer Parkı, Sinan Tanış Parkı, Karaduvar Mahallesi’nde Açelya, İsa Öner ve Şehitlik Parkları ile içindeki basketbol sahalarını, Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında dezenfektanlı su ile yıkayıp temizledi.

BAYRAKLAR YENİLENİYOR, BANKLAR VE KAMELYALAR DEĞİŞTİRİLİYOR

Zafer Parkı, İnci Parkı ve Akyüz Parkı’nda bulunan bayrakları ve belediyenin flamalarını yenileyen ekipler; Kazanlı Meydanı’na çim ekti, Âşıklar Parkı’nın birinci kısım dikim çalışmasını bitirdi, Demirhisar Karacailyas, Güneş ve Müfide İlhan’da bulunan parklarda da temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı tenis sahası ile tuvaletlerin yıkama ve temizlik çalışmasını da yaptı. İnönü Parkı’na yeni çöp kovaları ve banklar yerleştiren; Eski Hal Camii ile Mağribi Camii’nin halı yıkama ve dezenfekte çalışmasını yapan ekipler; Valilik sahil hizmet binası önünde de dikim çalışması gerçekleştirdi; Mersin Devlet Opera ve Bale Müdürlüğü etrafındaki yeşil alanın budama ve temizliğini yaptı.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA