Tarsus’ta vezneler hafta sonu da açık olacak


Mersin’in Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 2020 yılı emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergisinin ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım 2020 günü mesai saati bitiminde sona ereceğini anımsatarak, vatandaşları uyardı. Bozdoğan, belediye veznelerinin hafta sonu da açık olacağını bildirdi.

 

Tarih : 24 Kasım 2020 Salı 15:11

Haber Merkezi

Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, yaptığı açıklamada, vergilerini henüz ödememiş vatandaşlara çağrıda bulunarak, ödemelerin son güne bırakılmamasını istedi. Vatandaşların vergilerini rahat bir şekilde yatırmaları için gerekli planlamayı yaptıklarını söyleyen Bozdoğan, son gün karışıklığını ve yoğunluğunu yaşamak istemeyen vatandaşların bir an önce ödemelerini yapmaları gerektiğini belirterek, ”Zamanında yapılan ödemeler, hem mükellefler hem de belediye açısından faydalıdır” dedi. Emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2020 yılı ikinci taksitlerini ödeme süresinin 30 Kasım 2020 tarihinde sona ereceğini kaydeden Bozdoğan, “Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmesini istemiyoruz. Bu nedenle gerekli duyurularımızı yapıyoruz. Zamanında yapılan ödemeler halkımız ve belediyemizin lehine olacaktır. Ödenen her vergi vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönecektir” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDİN

Oluşabilecek yoğunluğu aza indirmek için Atatürk Çarşısı içerisinde bulunan belediye tahsilat veznelerinin 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günleri açık olacağını bildiren Başkan Bozdoğan, ödeme yapacak vatandaşlara yardımcı olmak için personelin görevi başında olacağını söyledi. Bozdoğan, “Pandemi sürecinde olmamız nedeniyle sosyal mesafenin korunması adına vatandaşlarımız vezne kuyruğuna girmeden vergilerini online olarak https://www.tarsus.bel.tr/ adresi üzerinden e-ödeme siteminden faydalanarak ödeyebilirler” diye konuştu. Bozdoğan ayrıca, 7256 Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu kapsamında, geçmiş dönemlere ait emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisi borcu bulunan vatandaşların vergilerini yeniden yapılandırmak için 31 Aralık 2020 tarihine kadar 0533 155 21 00 whatsapp hattı veya 0324 616 34 95-0324 616 35 03’ten dâhili 1402-1267 -1444’ü arayarak görevlilerle irtibata geçmeleri gerektiğini belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA