HEDEF 3 YILDA AVRUPA!


Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda kongre heyecanı başladı. Daha adaylığını açıklayan Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkan Adayı Şahin Kırbıyık, “Sadece sportif başarı için değil kurumsallık içinde var gücümüzle Türkiye’nin en köklü takımlarından biri ola Tarsus İdman Yurdu’nu hak ettiği yere getireceğiz. Tarsus İdman Yurdu Kulübünü 3 yıl içerisinde her anlamda bir Avrupa Kulübü haline getirmek ana hedefimizdir” dedi.

 

Tarih : 24 Kasım 2020 Salı 14:10

Necdet TAŞ

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda kongre heyecanı başladı. Ligde üst üste aldığı 3 yenilgiyle bir üst lige çıkma iddiasından uzaklaşan Tarsus’ta yönetim krizi alınan kongre kararıyla yerini heyecana bıraktı. Taraftarların baskıyla kongre kararı alan sarı lacivertlilerde mevcut başkan Serhat Dövenci aday olmayacak. Başkanlığın en büyük adayı ise İş İnsanı Şahin Kırbıyık.

HEDEF 3 YILDA AVRUPA

Daha adaylığını açıklayan Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkan Adayı Şahin Kırbıyık ise iddialı projelerle geliyor. Projelerini kamuoyuna açıklayan Kırbıyık, “Bu proje ve yürüyüş, Tarsus ve Tarsus İdman Yurdu Kulübünün Avrupa ve Dünyaya açılması adına bir tasarı özelliği taşımaktadır. Kurumsallaşma ana fikir olarak kabul edilerek bu kavramın gücünü ve kulübün marka değerini arttırmak, diğer yandan da bu kavramın gücünü Avrupa pazarına tanıtmak ve oluşacak sinerji ile coşkuyu yaratmayı hedeflemekteyiz. Bu proje kapsamında Tarsus İdman Yurdu Kulübünü 3 yıl içerisinde her anlamda bir Avrupa Kulübü haline getirmek ana hedefimizdir” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK TARSUS YÜRÜYÜŞÜ BAŞLIYOR

Birçok projeyle geleceklerinin altını çizen Kırbıyık, “Kuruluşumuz olan 1923’te 2023’e emin adımlarla bir yola çıkıyoruz. Sadece sportif başarı için değil kurumsallık içinde var gücümüzle Türkiye’nin en köklü takımlarından biri ola Tarsus İdman Yurdu’nu hak ettiği yere getireceğiz. Tarsus İdman Yurdu’nun kuruluşunun 100. Yılını ana fikir kabul ederek, bu çerçevede bu ana fikri her alanda kullanıp, bir yandan marka gücünü arttırıp bir yandan da sportif başarıyı yakalamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kurumsallaşma ve altyapı çalışmaları ile Tarsus İdman Yurdu oyuncu yetiştirip Avrupa’ya pazarlayan bir kulüp olması için var gücümüzle çalışacağız. Ön hazırlıklarını tamamladığımız sayısız projemiz var. Bunların başında Tarsus İdman Yurdu Futbol Akademisi, Taraftar Store ve Dijital Dünyada Tarsus Projesi en önemli olan projelerimizdir. Biz bugün itibariyle Tarsus İdman Yurdu için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyuyoruz. Tarsus İdman Yurdu’na destek vermek isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık olacak. Yolumuz çok uzun Büyük Tarsus yürüyüşü başlıyor. Allah utandırmasın” dedi.

“ATATÜRK’ÜN KURDUĞU TAKIM BAŞARILI OLMALI”

Tarsus İdman Yurdu’nun Atatürk tarafından kurulan ilk futbol kulübü olduğunu hatırlatan Kırbıyık, “Atatürk, Tarsus İdman Yurdu’nu 1923 yılında o zamanların parasıyla cebinden 300 lirayı verip takımın kurulmasına çok büyük destek olmuştur. Tarsus ilklerin şehridir. İlk elektriğin ilk buluşların ve 10 bin yıllık medeniyeti olan bir şehirdir. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu takım her zaman başarılı olmalıdır. Bu başarıların içerisinde alt yapı sisteminin oluşması, sponsorluk anlaşmalarının iyi yapılması, storelerin açılması, taraftarların kulüple daha iyi etkileşimle hale gelmesi, dünyaya açılması gerekmektedir. Tarsus İdman Yurdu’na ait olmazsa da bir tane otel kurulması ve gelirinin kulübe bırakılması ve kente gelen misafir takımlarının Mersin ve Adana’da değil de Tarsus’ta ağırlanması sağlanmalıdır. Otel bittiğin de kulübe yıllık 5 milyon TL maddi katkı sunacak. Taraftar Derneği Lokali açılmalı, taraftarlar kendi kendine yetebilmeli. Bu bizim için de çok önemli. Bu projeler üzerinde çalışacağız” şeklinde konuştu.

“FUTBOL AKADEMİSİ KURACAĞIZ”

Tarsus İdman Yurdu’na Futbol Akademisi kazandıracaklarını ve bu akademiden çıkacak yıldızları Türk Futboluna kazandıracaklarının altını çizen Kırbıyık, “Futbol, yüzyılın endüstrisidir. Ülkenin sosyal ve ekonomik kimliğine katkı öylesine önemlidir ki dünya üzerinde ülke ekonomisini futbolla ve futbolla yakaladığı başarıya dayandıran ülkeler hepimizin bildiği bir durumdur. Ancak bu başarının da durduk yere kazanılamayacağı da bilinmelidir. Yapılması gereken modern yaşamın bilgi ile etkisini doğru kullanarak profesyonelce bir yaklaşım sergileyip sinerji oluşturmaktır. Zira bu şekilde futbol endüstrisi katkı sağlayabilir. Böylesi bir gerçeğe hiç kimse duyarsız kalmayacağı gibi getirilerinden de herkes katkısı oranında payını alacaktır. Göz ardı edilmemesi gereken en önemli unsur ise bu yolda atılacak her adımın çok iyi ve en ince detayına kadar tasarlanması, profesyonelce hayata geçirilmesi şartıdır. Futbol Akademileri bu sporun vazgeçilmez olgusudur. Bu olgunun içerisinde yetenekleri bulma, yetiştirme ve futbolun parlayan değerlerini ortaya çıkarmak büyük başarıdır. Bu bağlamda en büyük projemiz olan Tarsus İdman Yurdu Futbol Akademisi’dir. Bu proje ile ülkemizde ve bulunduğumuz bölgede yıldız futbolcu modelini oluşturup sayılarının çoğalmasına katkıda bulunmak” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA