Vatandaşların şekeri ölçüldü


Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Dünya Diyabet Günü”nün önemine dikkat çekmek ve diyabet riskine karşı farkındalık yaratmak amacıyla kentin belirli bölgelerinde şeker ölçüm stantları kurdu. Sağlık görevlileri, vatandaşları diyabete karşı bilgilendirildi.

 

Tarih : 17 Kasım 2020 Salı 11:37

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, “Dünya Diyabet Günü”nün önemine dikkat çekmek ve vatandaşları diyabet hakkında bilinçlendirmek adına kentin belirli bölgelerinde şeker ölçüm stantları kurarak farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

ŞEKER ÖLÇÜMÜ YAPILDI

Akdeniz İlçesi’nde Ulu Cami ve Büyükşehir Belediyesi Kırmızı Lacivert Hizmet Binası önünde, Mezitli İlçesi’nde Galatasaray Meydanı’nda, Yenişehir’de ise Polis Evi karşısında kurulan stantlarda Büyükşehir’in bünyesinde görev yapan sağlık personelleri tarafından vatandaşların şeker ölçümleri yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi sağlık çalışanları, Türkiye’de hızla yayılan diyabetin erken tanı ile kontrol altına alınabildiğini vurguladı. Ölçüm sırasında şeker oranı yüksek çıkan vatandaşlar aile hekimlerine yönlendirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA