ŞAMPİYON OLACAĞIZ!


Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu’nda Teknik Direktör İbrahim Baş, şampiyon olmak için var güçleriyle çalıştıklarının altını çizerek, “Şampiyonluğa oynayan çoğu takım birçok maç kaybediyor ama şampiyonluğa oynamaya devam ediyorlar. Önemli olan sezon sonu Nerde olduğunuzdur. Kimse merak etmesin. Bu takımı şampiyon yapmak için yönetimle, teknik heyetle ve futbolcularımızla gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

 

Tarih : 17 Kasım 2020 Salı 10:51

Necdet TAŞ

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu namağlup yoluna devam ediyor. Grupta 19 puanla 3. Sırada yer alan kırmızı lacivertli temsilcimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı Çatalcaspor ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan İçel İdman Yurdu, Mersin’e 1 puanla döndü. Çatalcaspor maçını değerlendiren İçel İdman Yurdu teknik direktörü İbrahim Baş, deplasmandan aldıkları 1 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

 “PAHALI BİR TAKIM DEĞİLİZ”

Deplasmanda aldıklarını 1 puanın başarı olduğunun altını çizen Baş, “Çatalcaspor maçında değerli olabilecek 1 puan aldık. Direk rakiplerimizden birine yenilseydik bu bizi 2 maç geriye atabilirdi. Yenilmemekte önemli, çünkü hala onların üstünde yer alıyoruz. Bu maçtan alınan 1 puanın önemi aslında Cizrespor maçında 3 puan alınsaydı daha çok belirgin olacaktı. Cizrespor maçının kritiğini yaptığımızda 27 kez ceza sahasına atak girişimi yapmışız. Olmayınca olmuyor. Rakibimizin de iptal olsa da 3 gol bulduğunu unutmayalım elbette. Her maç Nerde hata yaptık, Nerde doğru yaptık analiz yapıyoruz. Ama bazen saha içinde her şey istediğiniz gibi olmuyor. Bu takım söylendiği gibi çok pahalı bir takım değil” şeklinde konuştu.

“BAŞARACAK GÜCÜMÜZ VAR”

Grupta yer alan diğer takımlara göre daha mütevazi bir bütçeyle güçlü bir takım kurduklarını kaydeden İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: “Birçok takımın geri dörtlüsü 200-250 bin bandıydayken bizde daha düşük rakamlara oynayan oyuncularımız var ve baktığımızda en az gol yiyen takımlardan biriyiz hala, belki de en az yiyen biziz. Kadromuzda geçen sezondan ciddi oyuncu sayımız var. Ve şuan namağlup devam ediyoruz ve gün geçtikçe daha da iyi olacağız. Sezon sonu tek temennimiz bu takımı üst lige çıkarmak olacak. Ve bunu başaracak gücümüzde var. Gerek yönetim, gerek oyuncularımız, gerekse teknik heyetimiz buna canı gönülden inanıyoruz. Zaten inanmasak burada olmazdık.”

“KİMSE MERAK ETMESİN, ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyen Baş, “Taraftarımızdan tek isteğimiz elbette eleştiri olacaktır, yapıcı eleştirilere her zaman değer veriyoruz. Sosyal medyadan olsun, televizyonda olsun yorumları okuyoruz, yorumları izliyoruz. Elbette bizlerde her şeyin dört dörtlük olmasını istiyoruz ve mücadelemiz bunun için. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz ama her maçı kazanan bir takımda yok gibi. Şampiyonluğa oynayan çoğu takım birçok maç kaybediyor ama şampiyonluğa oynamaya devam ediyorlar. Önemli olan sezon sonu Nerde olduğunuzdur. Kimse merak etmesin. Bu takımı şampiyon yapmak için yönetimle, teknik heyetle ve futbolcularımızla gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA