Kış ayları için 800 bin çiçek toprakla buluştu


Büyükşehir Belediyesi ile Mersin kış aylarında da çiçek açmaya devam ediyor. Kış mevsimine dayanıklı binlerce çiçeği toprakla buluşturmaya başlayan Büyükşehir, kentin yeşiline yeşil, güzelliğine güzellik katıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 800 bin adet çiçek toprakla buluşturulacak.

 

Tarih : 16 Kasım 2020 Pazartesi 14:16

Haber Merkezi

Mersin’de kış sezonu için çiçek dikimi çalışmaları başladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile kent kış aylarında da çiçek açmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı dikim ve bakım ekibinin elinin değdiği yerler çiçekleniyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 800 bin çiçek toprakla buluşturulacak ve kentte dikimi gerçekleştirilen soğuğa dayanıklı çiçekler ile Mersin kış mevsiminde de rengârenk bir çiçek bahçesine dönüşecek. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kent genelinde başlattığı çalışmalar ile merkez ve ilçelerde kavşaklar, refüjler, parklar, bahçeler ve mesire alanları çeşitli çiçeklerle donatılmaya başlandı. Büyük bir titizlikle gerçekleştirilen çalışmalarda Menekşe, Loropetalum, Bodur Alev Çalısı, Gold Taflan, Portakal Nergisi, Muhlanbergia, Kasımpatı gibi kış aylarında dayanıklı kalabilecek çiçekler dikiliyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA