Kocamaz’a yumurtalı saldırı


Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Burhanettin Kocamaz, Tarsus’ta Atatürk Çarşısında esnaf ziyaretinde bulunduğu sırada yumurtalı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası bir açıklama yapan Başkan Kocamaz, Tarsus Belediyesi eski Başkanı Şevket Can’ı adres gösterdi.

 

Tarih : 14 Kasım 2020 Cumartesi 15:14

Necdet TAŞ

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Burhanettin Kocamaz, partililerle birlikte Tarsus’ta Atatürk Çarşısında esnaf ziyaretinde bulunduğu sırada yumurtalı saldırıya uğradı. Saldırının ardından İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı basın toplantısı düzenledi. İl Başkanlığı’ndaki toplantıya; İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, İYİ Parti GİK Yedek Üyesi Mehmet Türe, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Dutar ve çok sayıda partili katıldı.

“BU SALDIRI TESADÜF DEĞİLDİR”

Burada konuşan İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, “Birileri bunu tesadüfe yorabilir. Ama İYİ Parti teşkilatları olarak bunun peşini bırakmayacağız ve sayın Kocamaz’ın arkasındayız. Hiç kimse kendi başarısızlığını bizim üzerimizden örtmeye kalkmasın. Birileri İYİ Parti’nin yükselişinden rahatsız olabilir. Ne zaman anketlerde İYİ Parti yükselişe geçse hemen bir saldırı ile önü kesilmeye çalışılıyor. Bu saldırılar tesadüf değildir. Türkiye genelinde İYİ Parti kadrolarına saldırı var. Bunun farkındayız. Birileri kendi hakimiyetlerini kaybedince İYİ Parti’ye saldırmaya başladılar. Hangi oyunu kurmak istiyorlarsa kursunlar İYİ Parti’nin önünü kesemeyecekler. İYİ Parti mutlaka tek başına iktidar olacak, Türk Milletine merhem olacaktır. Bu tür çapulculara asla pabuç bırakmayacağız. Bunlarla Burhanettin Kocamaz, yıkılamaz ve yıpratılamaz. Bu saldırıyı kenarda alkışlayanlar unutmasın ki bu onlara da yapılmış olabilir” ifadelerini kullandı.

KOCAMAZ: “İYİ PARTİ’NİN YÜKSELİŞİ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETTİ”

İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Bizim sahada yer almamız ve İYİ Parti’nin gerek Mersin’de gerekse de Türkiye genelindeki yükselişi birilerini rahatsız etti. Biz bildiğimiz yoldan dönmeyeceğiz. Bunu herkes böyle bilsin. Mersin’de gördüğümüz ilgi ve alaka her geçen gün artıyor. Beyni küçük ve kıt olanlar bizim önümüzü kesmeye çalışacak ancak bizi yine de durduramayacaklar. Bizler projelerle uğraşıyoruz. Dün bize bu saldırıda bulunanlar da küçük hesaplar peşinde. Bizde 25 yıllık Belediyecilik hayatımızda her daim açık ve şeffaf olduk. Bize karşı yapılan haksızlıklara boyun eğmedik ama aynı zamanda belediyeye yani beyt-ül mala karşı haksızlık yapmak isteyenlere de fırsat vermedik. Bizim bu konulardaki kararlı ve hassas tutumumuz zaman aman birilerinin hoşuna gitmemiş olabilir. Ancak herkeste bilmelidir ki, birilerinin hoşuna gitmiyor diye doğru bildiklerimizden vazgeçecek, tavizler verecek ya da teslim olacak değiliz. Bu kararlı tutumumuz,  Allah’ın izni ile sağlığımız elverdikçe ve halkımız bize ihtiyaç duydukça mezara kadar da değişmeyecek” dedi.

 “BU İŞİ ORGANİZE EDENLERİN MUTLAKA ORTAYA ÇIKARILMASI LAZIM”

Bu işi organize edenlerin mutlaka ortaya çıkarılması gerektiğinin altını çizen Kocamaz, “Bu konuda devletin cumhuriyet savcısını göreve davet ediyorum. Buna birileri akıl verip yönlendirmiştir. Saldırının hemen gerçekleşmesinin ardından bir haber sitesi haberi hemen yayınlayıp önceki dönem Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı etiketleyip adeta adres gösteriyor. Buradan Cumhuriyet Savcılarına sesleniyorum. Bu durum havada kalmamalı. Ucu nereye giderse gitsin mutlaka bunun araştırılması lazım. Dimdik ayaktayız. Aramıza sokulmak istenen fitne, fesat ve dedikoduyu elimizin tersiyle iteceğiz. Bizim bu tutumumuzdan rahatsızlık duyanlar kin ve nefretlerini fiiliyata geçirmek için çeşitli yolları deneyebilirler. Hatta mertçe karşımıza çıkacak cesareti gösteremeyenler, öç alma heveslerini birilerine ihale edebilir ya da toplumda çakal tabir edilen müptezelleri taşeron olarak kullanıp üstümüze salabilirler. Ama ne gibi bir yöntem uygularlarsa uygulasınlar nafile. Yel kayadan ne alır? Alsa alsa tozunu… Allah’ın izniyle kayayı yerinden oynatmaya o müptezellerin gücü yetmez. Herkes rahat olsun. Allah’a bir tek can borcumuz var, onu da biliyoruz. Allah’ın verdiği canı yine ve sadece Allah alır. Bu çakal sürüleri, bizi Milletimize hizmet yolundan asla alıkoyamaz. Çünkü biz kendimizi önce Allah’a, daha sonra da yıllardır arkamızda duran ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Halkımıza teslim etmişiz. Rabbim kalan ömrümüzü de namusumuz ve şerefimizle tamamlamayı nasip etsin, yar ve yardımcımız olsun İnşallah” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik de saldırının sadece Burhanettin Kocamaz’a değil, tüm İYİ Parti mensuplarına yapıldığını söyledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA