MEÜ Harita Mühendisliği Bölümünden kitap rekoru


Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programındaki öğretim elemanları, 2019 ve 2020’de rekor sayıda kitapla önemli bir başarıya imza attı. Öğretim elemanları, 2 yıl içerisinde ulusal ve uluslararası olmak üzere toplam 23 adet kitabı akademik camiaya kazandırdı.

 

Tarih : 12 Kasım 2020 Perşembe 13:50

Haber Merkezi

Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Yakar, yaptığı açıklamada, kitapların görsel ve basım olarak özgün nitelik taşıdığını, uygulamaya yönelik, güncel, öğrenmeyi kolaylaştıran ve çözümlü örneklerin yoğun olduğu içerikte hazırlandığını kaydetti. Prof. Dr. Yakar, "Yayınlanan kitapların Harita Mühendisliği disiplininde öncü, yenilikçi, kapsayıcı özellikleri ön plana çıkmaktadır. Kitaplarımız harita lisans ve ön lisans öğretiminin yanında, inşaat, jeoloji, maden, çevre, mimarlık, şehir ve bölge planlama gibi bilim dallarına da hitap etmektedir. İngilizce olarak hazırlanmış yayınlarımız, yerli ve yabancı üniversitelerin kütüphanelerinde de araştırmacıların kullanımına hazırdır. Bütün dünyada yararlanılabilmesi için e-ticaret ortamlarından temin edilebilmektedir" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA