Takımda forma adaleti var!


Misli.com 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu’nda Teknik Direktör İbrahim Baş, Mahmut Metin ile ilgili spekülasyonlara açıklık getirdi. Mahmut Metin’le aralarında herhangi bir sorun olmadığının altını çizen Baş, “Mahmut Metin’i biraz rahat bırakalım. Zaten performansıyla da formayı alacak gibi görünüyor. Zaten aldıktan sonra da formaya sahip çıkması gerekiyor. Her futbolcuya eşit yaklaşım içerisindeyim. Bu takımda forma adaleti var" "Çalışan,pes etmeyen adaletli bir şekilde formayı alır” dedi.

 

Tarih : 11 Kasım 2020 Çarşamba 11:42

Necdet TAŞ

Misli.com 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu’nda Teknik Direktör İbrahim Baş, aralarına sorunlar olduğu iddia edilen Mahmut Metin ile herhangi bir sıkıntısının olmadığının altını çizerek, Mahmut Metin’den beklentiler çok fazla olduğunu ancak bu beklentinin onun performansına olumsuz yansıdığını söyledi.

“TARAFTARIN TEPKİSİNİ ANLIYORUM”

Her futbolcuya eşit mesafede olduğunu vurgulayan Baş, “Mahmut Metin benim aramı kimse bozamaz. Mahmut, Mersinli olduğu için bu kadar taraftardan tepki geliyor. Peki Sertaç, Samet, Gökçem, Burak nereli? Bunların hepsi Mersinli. Mahmut Metin ile ilgili tepkiler de taraftar kendince haklı. Çünkü Mersin İdman Yurdu’nda forma giymiş ve Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda top oynamış bir Mersin çocuğu.Bu yüzden herkesin Mahmut’tan beklentisi çok büyük. Taraftarlar gibi ben de Mahmut Metin’in formayı kapmasını ve oynamasını istiyorum. Mahmut bizim değerimiz. Onun yeteneklerini ve neler yapabileceğini çok iyi biliyorum” dedi.

“MAHMUT’U KAYBETME GİBİ BİR LÜKSÜM OLAMAZ”

Mahmut’un iyi bir futbolcu olduğuna dikkat çeken İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, “O yüzden Mahmut’u kaybetme gibi bir lüksüm olamaz. Eğer Mahmut Metin’e karşı bir art niyetim olsaydı sezon başında Nevşehir kampında ‘Mahmut’u istemiyorum’ derdim. Mahmut’u ben istediğim için burada ve sezon sonuna kadar da bizimle olacak. Mahmut’a zaman zaman şans veriyorum. İşte kupa maçlarında oynadı, ligde bazı maçlarda oynadı. Ancak futbolcuların bazen performanslarında git-gel olabiliyor. Mersinlilerin Mahmut’taki büyük beklentisi ona olumsuz olarak yansıdı. Ancak o hiçbir zaman yılmadı ve çalışmaya devam ediyor. Çok da iyi bir çizgiye doğru gidiyor” şeklinde konuştu.

“FORMAYI ALACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Mahmut Metin ile ilgili olumsuz bir düşüncesinin olmadığını ifade eden Baş, “Mahmut ile ilgili ne olumsuz bir düşüncemiz var ne de Mahmut’u kaybetme gibi bir düşüncemiz var. Mahmut’un ismi zikredilerek gündeme gelmesi onun performansına olumsuz olarak yansıyabilir. Dolayısıyla Mahmut Metin bizim için çok önemli bir oyuncu. Ben iyi bir Mahmut Metin’i takımımda görmek istemez miyim? Ben kendi bindiğim dalı kesmek ister miyim? Sertaç’ı neden kaleye geçiriyorum da Samet’i ya da İbrahim’i geçirmiyorum. Burak Bilgen tırnaklarıyla formayı kazandı. Mahmut Metin’i biraz rahat bırakalım. Zaten performansıyla da formayı alacak gibi görünüyor. Zaten aldıktan sonra da formaya sahip çıkması gerekiyor. Her futbolcuya eşit yaklaşım içerisindeyim. Bu takımda forma adaleti var" "Çalışan,pes etmeyen adaletli bir şekilde formayı alır” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA