Gaziantep ve Şanlıurfa’da ‘DEVA’ rüzgarı!


Kurulduğu günden bu yana vatandaşların büyük teveccühünü kazanan Demokrasi ve Atılım Partisi, hafta sonu il kongrelerini gerçekleştirdiği Cumhuriyet’in simge kentleri Gaziantep ve Şanlıurfa’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Gaziantep İl Kongresinde Divan Başkanlığı yapan DEVA Partisi Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, “Her iki şehirde de çok büyük coşkuyla karşılandık. Vatandaşlar Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ı adeta bağrına bastı. Genel başkanımızın yaptığı konuşmaları da büyük bir heyecan içinde dinlediler. Milletin bizden çok büyük beklentileri var çünkü ülkenin geleceğini DEVA’da görüyorlar” dedi.

 

Tarih : 3 Kasım 2020 Salı 10:57

Demokrasi ve Atılım Partisi hafta sonu Gaziantep ve Şanlıurfa İl Kongrelerini gerçekleştirdi. Her iki şehirde de büyük bir coşkuyla karşılanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a büyük sevgisi gösterisi vardı. Gaziantep İl Kongresinde Divan Başkanlığı yapan DEVA Partisi Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, Gaziantep ve Şanlıurfa kongrelerini değerlendirdi. Her iki şehirde de kongrelerini büyük bir coşkuyla ve yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “Cumhuriyet’imizin 97’nci yaşını kutladığımız şu günlerde, bağımsızlık mücadelemizin en önemli simgeleri arasında yer alan, ‘Gazi’ unvanının sahibi Gaziantep ve ‘Şanlı’ unvanının sahibi Şanlıurfa’da kongrelerimizi gerçekleştirmek ve bu kentte büyük ilgi görmek ayrı bir sevinç ve gurur kaynağı oldu bizim için” şeklinde konuştu.

“HER İKİ ŞEHİRDE DE BÜYÜK COŞKUYLA KARŞILANDIK”

Her iki şehirde de çok büyük coşkuyla karşılandıklarını ancak İzmir depremi nedeniyle Gaziantep konvoyunu iptal ettiklerini ifade eden Babaoğlan, “İzmir depremi nedeniyle Gaziantep’te araç konvoyumuzu yapmadık. Ülkenin bir bölgesi cenaze evine dönmüşken ve yas tutmuşken bizim konvoy yapmamız doğru olmazdı. Kaldı ki Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan da konuşmasını kısa tutup, siyasi eleştirilerde bulunmadı. Çünkü gün eleştiri ve birbirimizi yıpratma günü değil, gün birlik ve beraberlik günüdür. Açıklanan son resmi rakamlara göre 95 canımızı kaybettik. Ben buradan bir kez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum. Enkazdan yaralı kurtulan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah enkaz altında kalan vatandaşlarımıza da sağ salim kavuşuruz” dedi.

DEVA HAREKETİ DAMLA DAMLA TÜM TÜRKİYE’YE YAYILIYOR

DEVA Partisi’ne ilginin ve güvenin her geçen gün daha da arttığına dikkat çeken Babaoğlan, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan önderliğinde bundan 247 gün önce başlattığımız DEVA Hareketi damla damla tüm Türkiye’ye yayılıyor. Tamamı pandemi koşulları içerisinde devam etmekte olan teşkilatlanma sürecimiz için, 94 Genel Merkez Kurul Üyesi arkadaşımız bir bütün olarak çalıştı ve henüz partimiz kurulalı 8 ay bile olmadan 12 İl Kongremizi gerçekleştirebilecek noktaya geldik. 18 Temmuz 2020 tarihinde aldığı görevi 3 ay gibi kısa bir sürede, il kongrelerini gerçekleştirme noktasına taşıyan il teşkilatlarımıza, bu çalışmalarda emeği olan başta komisyon başkanlarımıza ve değerli komisyon üyelerimize teşekkür ediyorum. Gaziantep ve Şanlıurfa kongreleri DEVA Partisi’ne olan ilgiyi ve güveni bir kez daha ortaya koydu. Vatandaşlar ülkenin geleceğini DEVA’da görüyor. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ı ve onun ekibini umutla bekliyor. Her iki şehirde de vatandaşlar Sayın Babacan’ı adeta bağrına bastı. Genel başkanımızın yaptığı konuşmaları da büyük bir heyecan içinde dinlediler. Bölge halkı, Türkiye’nin diğer kesimlerinde olduğu gibi AK Parti ve onun küçük ortağının ülkeyi iflasa götüren politikalarını artık beğenmiyor ve bu tepkisini de açık açık dile getirip, eleştiriyor. İnsanlar artık bu iktidara inancını yitirmiş durumda. Yanlış ekonomi politikaları nedeniyle orta direk yok oluyor. Adalet, eğitim, hukuk, insan hakları yok oluyor. Hükümet her ne kadar dış politika manevralarıyla ülkedeki ekonomik kriz ile adaletsizliği örtmeye kalksa da vatandaşın umurunda değil. Vatandaş artık bu numaraları yemiyor. Vatandaş cebini ve geçimini düşünmekten aklına dış politikayı getirmiyor bile. Bugün çöplerden ekmek, yiyecek, giyecek toplayarak hayatta kalmaya çalışan insanlar var. İşsiz olan ve iş bulsa da asgari ücrete razı olan milyonlarca insan varken vatandaşın gündemi elbette ekmek ve iş olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA