Çukurova seriye taktı: 72-67


Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 7. haftasında temsilcimiz Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyespor, sahasında İzmit Belediyespor’u 72-67 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı. Temsilcimizde Alina 25 sayı, 6 ribaund, 9 asist ve 5 top çalma, Anigwe 17, Manolya Kurtulmuş 13, Gökşen Fitik 8 ve Naumenko da 7 sayıyla galibiyette büyük pay sahibi oldular.

 

Tarih : 2 Kasım 2020 Pazartesi 11:05

Necdet TAŞ

Maça etkili başlayan temsilcimiz Çukurova Basketbol ilk çeyreği 25- 17, devreyi de 42-37 önde tamamladı. Üçüncü periyotta müthiş bir geri dönüşe imza atan konuk İzmit Belediyespor, son çeyreğe 56-49 önde girdi. Nefes nefese geçen son periyotta maçın bitimine 1 dakika 40 saniye kala 65-65 eşitlikle geçilirken, İzmit Belediyespor hücumunda Erica Wheeler müsait durumdayken süreyi unuttu, topu potaya atmadı ve hücum süresi doldu. Bu hücumun dönüşünde temsilcimiz üçlük bularak öne geçti ve mücadeleden de 72-67 galip ayrıldı. Bu sonuçla İzmit Belediyespor, ligdeki üçüncü yenilgisini aldı. İzmit Belediyespor’da Egle Siksniute’nin 26 sayı 12 ribaund, Dos Santos’un ise 14 sayı 16 ribaundluk performansı galibiyet için yeterli olmadı. Temsilcimizde ise Alina 25 sayı, 6 ribaund, 9 asist ve 5 top çalma, Anigwe 17, Manolya Kurtulmuş 13, Gökşen Fitik 8 ve Naumenko da 7 sayıyla galibiyette büyük pay sahibi oldular. Temsilcimiz Çarşamba günü Kayseri’de Bellona Kayseri Basketbol ile karşılaşacak.

SALON: Servet Tazegül

HAKEMLER: Zafer Yılmaz, Sami Özel, Seda Esen

ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESPOR: Manolya Kurtulmuş 13, Gökşen Fitik 8, Iagupova 25, Anigwe 17, Naumenko 7, Feride Şevval Akalan, Melis Talay, Yeliz Doğan 2, İlayda Güner

İZMİT BELEDİYESPOR: Kübra Erat 5, Elif Emitekin 3, Siksniute 26, Wheeler 10, Dos Santos 14, Miray Şahin 2, Gülşah Duman 3, Saadet Aysu Keskin, Jovanovic 4

1. Periyot: 25-17

Devre: 42-37

3. Periyot: 49- 56

“HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARMALIYIZ”

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Çukurova Basketbol Yenişehir Başantrenörü Olcay Orak, “Maç her ne kadar istediğimiz şekilde başlasak da tecrübeli oyunculardan kurulmuş olan İzmit Belediyespor maça ortak olmayı başardı. Maç içerisinde çok fazla iniş çıkış yakaladık. Aslında bu olmasını istediğimiz bir durum değildi. Maçın son periyodundaki savunmamız galibiyeti getirdi. Umarım basit hatalarımızdan ders alıp gelecek maçlarımızda daha dikkatli oynarız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA