İfadeniz donmadan özgürce gülmek hakkınız!


Mersin’de kurulduğu günden beri Mersinlilerin beğenisini ve takdirini toplayan Songül Özcan Güzellik Merkezi, güzelleştirmeye devam ediyor. Özgürce gülmenin herkesin hakkı olduğunun altını çizen Dr. Songül Özcan, “Dinamik Dolgu uygulaması yapıyoruz. Sonuç gerçekten çok doğal oluyor. Dinamik Dolgu işleminin tamamı mimik çizgilerinin durumuna göre 10 ila 20 dakika arası sürüyor. Kişinin cinsiyetine, yaşına, yaşam koşullarına ve genetik faktörlere göre kalıcılık süresi 12 – 18 ay arasında değişkenlik gösteriyor Bu dolgunun tekrar uygulamaları kalıcılık süresini artırmaya yardımcı oluyor” dedi.

 

Tarih : 31 Ekim 2020 Cumartesi 13:09

Haber Merkezi

Yapılan araştırmalara göre dünyada güzelliğine önem veren kadınların en büyük isteği güzelleşirken doğal görünümünü kaybetmemek. Genç görünmek uğruna yüzündeki ifadesini kaybetmek istemeyenler için geliştirilen yeni nesil Dinamik Dolgu, formülü, ürün yapısı, uygulama özellikleri ve uygulandıktan sonra doğal görünüm sağlaması sonuçlarıyla dikkat çekiyor. Son zamanlarda dünyada kendine has yüz ifadesini kaybetmek istemeyenlerin en çok tercih ettiği bu yeni nesil dolgu türü ile ilgili merak edilenler hakkında Dr. Özcan bilgi verdi.

 MİMİKLERE ÖEL DOKUNUŞ

Yıllar içerisinde elastikiyet özelliğini ve nemini kaybeden cilt yapısında, özellikle mimik hareketlerinden oluşan kırışıklıkları yok etmenin bir hayli güç olduğunu söyleyen, Dr. Songül Özcan “Cildin kendi içeriğinde yer alan ve sıkı bir yapıda kalabilmesini sağlayan maddeler yaş ilerledikçe azalarak bir yandan zararlı dış etkenlere maruz kalınmasıyla birlikte cilt hücrelerinin sayısında da ciddi bir azalma meydana gelmektedir. Yüzümüzde yer alan kaslar mimik yaptığımız an kasıldığında gerginleşme süreci çok etkili olmadığından gösterilen mimikler yetersiz yapıda kalabilmektedir. Kişisel cazibenizi yaratan ve sizi benzersiz kılan bu ince farklar maalesef zaman geçtikçe derin izler bırakır. Mimik kırışıklıkları kişinin, henüz genç olmasına rağmen, olduğundan daha yaşlı görünmesine yol açabiliyor. Üstelik kişinin olduğundan daha sinirli, mutsuz ya da endişeli görünmesine de neden olabiliyor. Bugüne kadar cilt hareket halinde değilken görülen statik kırışıklıklar düşünülerek uygulanan geleneksel dolgular ile çözüm aranırken, Teoxane Laboratuvarları’nda geliştirilen Dinamik Dolgu, doğal mimik hareketleri özgürlüğünü korurken mükemmel bir görünüm kazanılmasına yardımcı oluyor. Dinamik Dolgu, herhangi bir yüz hareketi yapılmadan dahi görülebilen statik kırışıklıkların yanı sıra, mimik hareketlerine bağlı olarak oluşan dinamik kırışıklıkların giderimi de hedeflenerek geliştirilmiş ilk patentli hyaluronik asit dolgu. Özellikle mimiklerle oluşan problemleri gidermek veya azaltmak için sadece bu bölgeye özgü olarak yaratılmış, içeriği itibari ile de normal dolgulardan birçok konuda farklı bir seri. Yüzeysel, orta, derin ve hacimlendirici olarak cildin bölge ve kırışıklık durumuna göre farklı seçenekler sunan bu dolgu, patentli üretim tekniği sayesinde yüz hareketlerine bağlı olarak oluşan germe veya sıkılaştırma esnasında kasın doğal yapısıyla, ortama uyum sağlıyor ve performansını koruyor. Bu da doğal görünümü kaybetmeden mimik çizgilerinin düzeltilmesi konusunda hekime ve hastaya hem kolaylık hem de konfor sağlıyor” dedi.

 “GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN HERKES İÇİN UYGUN”

Yüzdeki orta düzeydeki volüm yani hacim kayıplarının tedavisini sağlarken, mimiklerin hareket kabiliyetini koruyan, doğal görünümü kaybetmeden güzelliklerini korumak isteyenlerin tercih ettiği Dinamik Dolgu’nun uygulama alanları ve tekniği ile ilgili bilgi veren Dr. Songül Özcan “Boyun çizgileri, alın çizgileri, ağız çevresi, yanaklar, nazolabiyal kıvrımlar, kaz ayakları, dudak gibi cildin en hareketli bölgeleri için çok uygun. Özellikle son zamanlarda dudaklarında doğal bir görünüm isteyenlere Dinamik Dolgu uygulaması yapıyoruz. Sonuç gerçekten çok doğal oluyor. Dinamik Dolgu işleminin tamamı mimik çizgilerinin durumuna göre 10 ila 20 dakika arası sürüyor. Kişinin cinsiyetine, yaşına, yaşam koşullarına ve genetik faktörlere göre kalıcılık süresi 12 – 18 ay arasında değişkenlik gösteriyor Bu dolgunun tekrar uygulamaları kalıcılık süresini artırmaya yardımcı oluyor. Mimik çizgilerinin oluşumunun ve derinleşmesinin engellenmek istendiği 20 yaş ve üstü, görünümüne özen gösteren herkes için uygundur” diye belirtti.

 TEOXANE LABORATUVARLARI HAKKINDA

2003 yılında Cenevre’ de kuruldu. Hyaluronik asit etken maddesi ile hayvansal kökenli olmayan, enjekte edilebilir kırışık doldurucu ve hacim kazandırıcı dolguların tasarımında ve üretiminde uzmanlaştı. Etkinliği kanıtlanan Teoxane ürünleri ilk dört sene içinde dünyadaki diğer hyaluronik asit bazlı enjekte edilebilir dermal filler üreticilerinin arasında üst sırada yerini aldı. TEOSYAL enjeksiyonları, 90’dan fazla ülkede dermatologlar, estetik tıp uzmanları ve plastik cerrahi uzmanları tarafından kullanılıyor. Bu uzmanlığın ışığında Teoxane Laboratuvarları, hyaluronik asit bazlı tamamlayıcı dermokozmetik ürün serisi de geliştirdi.

 SELTEK ESTETİK A.Ş. HAKKINDA

2004 yılında kurulan, dermokozmetik, ilaç ve dental alanlarda dünya markalarını ve devrimsel yenilikleri Türk medikal estetik, plastik cerrahi, dermatoloji, ortodonti ve eczane dünyası ile buluşturan SELTEK Group, profesyonel derin kimyasal peelingden leke tedavilerine, anti-aging bakım ürünlerinden hedefli problem çözücü cilt ürünlerine, saç ve gençleştirici mezoterapiden estetik dolgu ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Yurt dışı lisans anlaşması çerçevesinde lokal anestezik ilaç olan LMX-4’ü de üreten  SELTEK, klinik araştırmalarla güvenilirliği kanıtlanmış, güçlü Ar-Ge departmanları ile öne çıkan dünyanın en güvenilir markalarının Türkiye’nin yanı sıra on beş ülkede dağıtım ve distribütörlük haklarını da elinde bulunduran SELTEK Estetik A.Ş. markaları ve ürünleri hakkında detaylı bilgiye www.seltekgroup.com’dan ulaşabilirsiniz.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA