İçel’in bileği bükülmüyor: 1-0


Misli.com 3. Lig 3. Grup 6. hafta mücadelesinde Elazığ Karakoçan FK’yı ağırlayan temsilcimiz İçel İdman Yurdu, ilk yarıda bir penaltı kaçırdığı maçta 75’inci dakikada Fazlı Ayan’ın golüyle mücadeleyi 1-0 kazanarak zirve takibini sürdürdü.

 

Tarih : 30 Ekim 2020 Cuma 10:57

Necdet TAŞ

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı karşılaşmayı 1-0 kazanmayı bildi. 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alarak puanını 14’e yükselten kırmızı-lacivertli ekip, 16 puanla lider olan Karşıyaka’yı takibini sürdürdü. İçel İdman yurdu hafta sonu Yalovaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Karılaşma Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.

İÇEL, 1 ATTI 3 ALDI: 1-0

3.Lig 3.grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu 6.hafta karşılaşmasında dün akşam sahasında ligin güçlü ekiplerinden Elazığ Karakoçan İle karşı karşıya geldi. Maç öncesi çıktığı 5 maçta topladığı 11 puanla ligde 3.sırada yer alan İçel, 75.dakika da Fazlı Ayan’ın attığı golle rakibini 1-0 yendi. Bu galibiyetle puanını 14’e yükselten İçel İdman Yurdu maç fazlası ve averajla ligde yeniden 2.sıraya yerleşti. Grupta ise Karşıyaka 16 puanla lider durumda. Temsilcimiz maçın ilk yarısında Yaşar Çetin’in ayağından bir de penaltı atışından yararlanamadı.

SERTAÇ KURTARIŞLARIYLA 3 PUANI GETİRDİ

Maç boyunca yaptığı kurtarışlarla 3 puanın alınmasında büyük emeği olan kaleci Sertaç Güzel ise maçtan sonra izleyenlerden tam not aldı.  Sertaç her geçen hafta daha da üstüne koyarken dikkatleri de üstüne çekmeye devam ediyor. Böylesine kaliteli ve tecrübeli alt lig kalecileri bulmak çok zorken, Sertaç değerine değer katıyor.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA