Tarsus’a Suat Kaya ile güldü: 4-0


TFF Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 7’inci hafta mücadelesinde Ankara temsilcisi Mamak FK’yi konuk eden sarı lacivertli temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu rakibini 4-0 mağlup edip puanını 12’ye çıkardı. Maça fırtına gibi başlayan Tarsus, 3. Dakikada Sefa Durmuş ve 4. Dakikada Suat Kaya’nın attığı gollerle 2-0 öne geçti. İkinci yarıda da Suat Kaya’nın ayağından 2 gol daha bulan sarı lacivertliler rahat bir galibiyet alarak zirve takibini sürdürdü.

 

Tarih : 28 Ekim 2020 Çarşamba 15:48

Necdet TAŞ

TFF Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 7'inci hafta mücadelesinde Ankara temsilcisi Mamak FK'yi konuk eden sarı lacivertli temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu rakibini zorlanmadan mağlup etmeyi başardı. Maça fırtına gibi başlayan Sarı lacivertli temsilcimiz 3. Dakikada Sefa Durmuş ve 4. Dakikada Suat Kaya’nın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Maçın ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıya da fırtına gibi giren temsilcimiz 51 ve 90. Dakikada Suat Kaya’nın ayağından 2 gol daha bularak rakibini 4-0 mağlup edip zirve takibini sürdürdü. Temsilcimiz puanını 12’ye çıkarırken, konuk takım Mamak ise 8 puanda kaldı.

STAT: Burhanettin Kocamaz

HAKEMLER: Şeref Taştan, Hidayet Zeybek ve Kadir Akıllı 

TARSUS İDMAN YURDU: Barış Türkmen, Onur Şirin, Abdussamed Karnuçu, Şahin Şafakoğlu, İbrahim Hırçın, Sefa Durmuş, Ferhat Duman, Alperen Pak, Suat Kaya, Mertcan Çam ve Samet Eker  

TEKNİK DİREKTÖR: Ergün Penbe

MAMAK FK: Burak Cemal Çelik, Abdullah Çelik, Görkem Can Güner, Hasan Genç, Rahmi Muhammet Akyazı, Hüseyin İriç, Mahmut Altınkaya, Özkan Toprak, Hüseyin Demir, Yavuz Alemdar ve Rıdvan Bingöl

TEKNİK DİREKTÇR: Murat Parlak  

SARI KARTLAR: Ferhat Duman, Asım hamzaçebi (TİY) Rıdvan Bingöl (Mamak)

GOLLER: dakika 3 Sefa Durmuş, dakika 4, 51 ve 90 Suat Kaya

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA