Ariş Pırlanta yeni konseptli mağazasıyla Mersin Forum AVM’de!


Pandemiye rağmen mağazalaşma çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Ariş Pırlanta, yeni konseptli mağazasını Mersin Forum AVM’de açtı. Mersinli mücevherseverlerle buluşmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, “Gerçek kalite doğru fiyat anlayışımız, zengin ürün seçeneklerimiz, yepyeni koleksiyonlar ve sürpriz fırsatlarımızla Mersin’de olmak bizleri heyecanlandırıyor,” dedi.

 

Tarih : 16 Ekim 2020 Cuma 11:12

Haber Merkezi

Mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, pandemiye rağmen mağazalaşma çalışmalarını sürdürüyor. Ariş, son olarak Mersin Forum AVM’de açtığı yeni konseptli mağazasıyla Mersinli pırlantaseverlerle buluştu. Mağaza zincirinin en yeni halkası ile Ariş, Mersin Forum AVM’nin 1. Katında bulunan 70 metrekarelik mağazasında hizmet vermeye başladı. “Gerçek kalite doğru fiyat anlayışımız, zengin ürün seçeneklerimiz, yepyeni koleksiyonlar ve sürpriz fırsatlarımızla Mersin’de olmak bizleri heyecanlandırıyor,” diyen Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, Kasım ayında Kayseri’de de yeni bir mağaza açacaklarını aktardı. 2020 yılının ilk yarısında gerçekleştirmeyi planladıkları hedeflerini pandemi nedeniyle yılın son çeyreğine ötelediklerini belirten Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, şu bilgileri verdi: “Ariş Pırlanta olarak perakende zincirimizi emin adımlarla büyütüyoruz. Yaklaşık iki yıldır yeniden yapılanma ve marka yönetimi odaklı yatırımlar yapıyoruz. Pandemi nedeniyle biraz ötelemiş olsak da yurtiçine ve yurtdışına yönelik hedeflerimiz çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA