İnce: "Artık eski tip siyaset bitti"


CHP eski milletvekili Muharrem İnce, ’Memleket Hareketi’ ziyaretleri kapsamında Mersin’e geldi. Burada konuşan İnce, "Artık eski tip siyaset bitti. Salıdan salıya Ankara’da birbiriyle kavga eden siyaset devri kapandı. İnsanları meydanlara toplayıp, miting yapma devri de kapandı. Artık geleceksiniz caddelere, köylere, kasabalara, Türkiye’yi dolaşacaksınız. Bugün 30. ilimizdeyiz. Biz 81 vilayeti gezeceğiz” dedi.

 

Tarih : 7 Ekim 2020 Çarşamba 12:51

İnce, merkez Akdeniz ilçesinde bulunan Özgür Çocuk Parkı önünden başlayan Mersin programında, İstiklal ve Kuvayi Milliye caddelerinde esnaf ve halk ile bir araya geldi. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan İnce, Türkiye'yi Memleket Harekatının gönüllüleriyle gezdiğini söyledi.

“BİZ RAHATI SEÇENLERDEN DEĞİLİZ”

 Her gün başka bir ile gidip, vatandaşlarla buluşarak sohbet ettiklerini kaydeden İnce, "Artık eski tip siyaset bitti. Salıdan salıya Ankara'da birbiriyle kavga eden siyaset devri kapandı. İnsanları meydanlara toplayıp, miting yapma devri de kapandı. Artık geleceksiniz caddelere, köylere, kasabalara, Türkiye'yi dolaşacaksınız. Bugün 30. ilimizdeyiz. Biz 81 vilayeti gezeceğiz. Bu iktidar bu muhalefetten, bu muhalefet bu iktidardan memnun. Biz rahatı seçenler değiliz. Kenara çekilip, milletvekili emekli maaşını alıp, bu pandemi ortamında deniz kenarında keyif yapanlardan değiliz. Şırnak'a da Hakkari'ye de gittik, şimdi Mersin'deyiz. Biz seçimimizi milletin dertlerini dinlemekten, ona çözüm önerisi üretmekten, milletle kucaklaşmaktan yana yaptık. Her ne kadar bu ortamda fiziken kucaklaşamazsak da tokalaşamazsak da gönülleri buluşturmaya geldik. Türkiye'nin barışmaya, üretmeye ihtiyacı var. Türkiye önce barışmalı, Türkiye önce üretmeli, ondan sonra da adil bölüşmelidir" dedi. (iHa)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA