Sezon boyunca hiçbir vakayla karşılaşmadık!


Mersin’in her şey dahil konseptindeki tek oteli olan Ulu Resort Hotel pandemi döneminde başarılı bir sınav vermeye devam ediyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ulu Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ulu, sezon boyunca hiçbir vakayla karşılaşmadıklarını söyledi

 

Tarih : 6 Ekim 2020 Salı 10:33

Haber Merkezi

Mersin’in 5 yıldızlı her şey dahil konseptindeki tek oteli olan Ulu Resort Hotel, pandemi döneminde de misafirlerine hem eğlenceli hem de sağlıklı hizmet sunmaya devam ediyor. Ulu Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ulu, toplumun hassasiyetlerine bugüne kadar hem insani hem de sektörel boyutta özen gösterdiklerini ifade ederek, aldıkları tedbirler sayesinde Pandemi dönemini hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadıklarını söyledi.

“İŞİMİZİ CİDDİ VE TİTİZ YAPIYORUZ”

 Ulu, “Dünyayı etkisi altına alan bu salgına karşı hem bireysel hem de sektörel olarak mücadele veriyoruz. Misafirlerimizin sağlığını korumak ve onlara en risksiz tatil imkanını sunmak için bugüne kadar azami gayret gösterdik. Bakanlık onaylı verilen Güvenli Turizm Sertifikasını sadece duvarımıza asmadık, tüm kuralları eksiksiz yerine getirdik. Bunu sağlamak için ciddi bütçe ayırdık ve emek verdik, Misafirlerimizin otele girişinden çıkışına kadar sağlıklı ve hijyenik bir ortamda tatil yapmaları için dezenfekte ekibi oluşturduk bu ekiple günün her saati ortak kullanım alanlarının dezenfeksiyonunu yaptırıyoruz. Tüm kapalı alanlarda misafirlerin ulaşabileceği maske ve dezenfektan bulunduruyoruz Sosyal mesafe kurallarını harfiyen uyguluyoruz. Şu sürece kadar herhangi bir vaka ile karşılaşmamız işimizi ne kadar ciddi ve titiz yaptığımızın kanıtı. Bu süreçte bizi tercih eden misafirlerimizin salgına bakış açısı, dikkati ve uyumu ve deneyimli personelimizin üstün çabası zoru başarmamızı sağladı” dedi.

“MASKE-MESAFE-TEMİZLİK BU 3 KURALA MUTLAKA UYALIM”

Ulu, İçinde bulunduğumuz bu zor dönemi aşabilmek için Ulu Resort Hotel olarak elimizi taşın altına koyduk, karamsar olarak başladığımız sezonu geçen yıllardaki personel istihdamını yine sağlayarak ülke ekonomisine azda olsa katkıda bulunduk. Sorunsuz devam eden sezonumuzu yine sorunsuz olarak bitmesini temenni ediyorum. Pandemi sonrası yakın gelecekte, kaldığımız yerden yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.   Turizm sektörü açısından zorlu bir dönem geçmesine rağmen misafirlerinin bu yazda tercihi olduklarının altını çizen İlhan Ulu, “Türkiye’deki tesislere göre gayet başarılı bir sezon geçirdik. Misafirlerimizin güvenini kazanmış olmamız bizi ayrıca mutlu ediyor. Sezonun sonuna yaklaşırken, bir kez daha ikaz etmekte fayda görüyorum. Maske-Mesafe-Temizlik bu 3 kurala mutlaka uyalım” şeklinde konuştu. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA