Mersin’de Eylül ayı enflasyonu yüzde 11.80 oldu


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Adana ve Mersin illerinden oluşan TR62 Bölgesi Eylül ayı tüketici fiyat endeksi (TÜFE) değişim oranları değerlendirildi

 

Tarih : 5 Ekim 2020 Pazartesi 13:14

Buna göre Adana ve Mersin illerinden oluşan TR62 Bölgesinde, TÜFE’de 2020 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1,08, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 8,32, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,80 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 11,51 oranında artışın gerçekleştiği belirtildi. Türkiye genelinde TÜFE'de aylık olarak en yüksek artış gösteren maddenin yüzde 18.65 değişim oranı ile patlıcan olduğu, TR62 Adana Bölgesinde ise aylık olarak en yüksek artış gösteren maddenin yüzde 25,60 ile kabak olduğu belirtildi. Türkiye genelinde TÜFE'de aylık en fazla düşüş gösteren maddenin yüzde 22.07 değişim oranı ile limon olduğu, TR62 Adana Bölgesinde ise aylık olarak en fazla düşüş gösteren maddenin yüzde 19,71 ile limon olduğu ifade edildi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA