Vali Su, TÜİOSB arazisinde inceleme yaptı


Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapıldı. Su, toplantının ardından TÜİOSB arazisinde incelemelerde bulundu.

 

Tarih : 3 Ekim 2020 Cumartesi 14:23

Haber Merkezi

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, TÜİOSB şantiye ofisinde düzenlenen toplantıya, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Abdulhamit İzol ile müteşebbis heyet üyeleri katıldı. Toplantıda, bir önceki toplantıda alınan kararlar gözden geçirilerek, gündem maddeleri görüşüldü. Vali Su, toplantının ardından müteşebbis heyet üyeleri ile birlikte Tarsus ilçesi Kurbanlı mevkiinde bulunan TÜİOSB arazisinde incelemelerde bulunarak, yapılması planlanan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 2019 yılı Aralık ayında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla temeli atılan ve 170 hektar üzerine kurulacak olan TÜİOSB’nin; Mersin’in ilk ve tek ihtisas organize sanayi bölgesi olarak istihdama büyük destek sunması ve kadın girişimciliğinde yeniliklere imza atarak bölgesel değişime öncülük etmesi hedefleniyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA