MEÜ, proje uygulamada Türkiye’de ilk sırada


Mersin Üniversitesi bir başarıya daha imza attı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğüne bağlı Kalkınma Ajansları verileri doğrultusunda Mersin Üniversitesi, 2020 yılı itibarıyla Türkiye’de en çok proje uygulayan kurumlar arasında ilk sırada yer aldı.

 

Tarih : 2 Ekim 2020 Cuma 13:29

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesinden yapılan açıklamada, üniversitenin hem Mersin hem de Türkiye adına birçok alanda proje üretmeye devam ettiği bildirildi. Açıklamada; Ar-Ge, sosyal destek, girişimcilik, turizm gibi farklı alanlarda proje hazırlayan ve uygulayan Mersin Üniversitesinin bu konuda lider kurum olma başarısını elde ettiği belirtilerek, “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğüne bağlı Kalkınma Ajansları verileri doğrultusunda Mersin Üniversitesi, 2020 yılı itibarıyla Türkiye’de en çok proje uygulayan kurumlar arasında ilk sırada yer aldı. Ajanslar tarafından yürütülen Mali ve Teknik Destek programlarının yanı sıra Cazibe Merkezleri Destek Programı kapsamında da birçok proje uygulamasında bulunan Mersin Üniversitesi, kenti için destek aldığı toplam proje hibe miktarı ile de ilk sıralarda yer aldı” denildi.

“TÜM MERSİN’İN BAŞARISI”

Üniversite olarak elde ettikleri başarıyı değerlendiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Üniversitesinin kentin çok önemli bir değeri olduğunu, ürettiği projelerle de Mersin’e değer katmaya devam ettiğini belirtti. Rektör Çamsarı, “Mersin Üniversitesi, ulusal desteklerin yanı sıra Avrupa Birliği programlarında da önemli projeleri hayata geçirerek Mersin ilinin gelişimine her yönden destek sunmaya devam etmektedir. Farklı alanlarda uluslararası proje uygulamalarında bulunan Mersin Üniversitesi, aynı zamanda ildeki birçok kurum ile de iş birliği yaparak proje üretme ve paydaşlık görevlerini de başarı ile yürütmektedir. Dolayısıyla elde edilen başarı sadece bizim değil, tüm Mersin’in başarısıdır. Biz bu anlayışla çalışmaya, üretmeye, kentimize ve ülkemize değer katmaya gayret edeceğiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA